Žinomos moterys domėjosi makiažo paslaptimis

Ketvirtadienio vakarą sostinės centre esančioje "Make up for ever" studijoje vyko tarptautinio lygio makiažo meistrės Gretos Girdžiūtės knygos "Makiažo galia" pristatymo vakaras.

Susipažinti su nauja knyga apie makiažą atvyko atlikėjos Neringa Šiaudikytė, Skaistė Steikūnaitė, aktorė Vaida Lisikaitė, socialinių tinklų žvaigždė Monika Šalčiūtė su augintiniu Nino Persiku, šukuosenų meistras Robertas Danilevičius, verslininkė Nora Lapinskienė, fotografė Elly Jurelly ir kt.

G. Girdžiūtė – jauna, ambicinga ir užsispyrusi meistrė, žavinti klientus profesionalumu ir šiltu bendravimu. Leidyklos "Alma Littera" išleistoje knygoje autorė dalijasi makiažo kūrimo subtilybėmis ir pataria tik tai, ką yra išmėginusi pati. Pasak G. Girdžiūtės, internete ir žurnaluose – anaiptol ne viskas surašyta, ką reikia žinoti apie makiažą.

Organizatorių nuotr.

"Mano didžiausia aistra – kurti grožį. Į šią knygą sudėjau visas makiažo subtilybes ir paslaptis, kad pabrėžtumėte gražiausius savo bruožus ir spinduliuotumėte pasitikėjimu. Nebijokite eksperimentuoti ir pajuskite makiažo galią!" – sako G. Girdžiūtė.

Organizatorių nuotr.

Svečių akivaizdoje šventinis makiažas buvo kuriamas verslininkei Ingai Stumbrienei, vakaro metu vilkėjusiai ryškiai raudonos spalvos mados namų "Tiulio fėja" suknelę. Pasak, makiažo meistrės, šiųmetis šventinis makiažas išsiskiria žiemiškomis ir žemiškomis spalvomis. Aktualios šešėlių spalvos: pilkos, pilkšvai rusvos, sidabrinės, juodos.

"Tačiau galingiausia naujametinio makiažo salva – neabejotinai raudona. Ir visai nesvarbu kokio raudonumo: labai sodraus ir tamsaus ar šviesaus atspalvio. Juk artėja raudonojo Gaidžio metai", – šypsojosi G. Girdžiūtė. Pasak makiažo meistrės, kaip ir visada Naujųjų sutikimo topu išlieka įvairaus stambumo blizgučiai, žėručiai, kurie leidžia pasijusti vakaro žvaigžde.

Organizatorių nuotr.

Į žinomos makiažistės kėdę sėsianti I. Stumbrienė mano, jog šiųmetis makiažas turėtų išsiskirti blizgesiu, rafinuotu švytėjimu. "Tačiau vėlgi, nereikėtu smarkiai persistengti. Jei ryškiname ir blizgesiu puošiame akis, lūpas vertėtų palikti neutralias, arba atvirkščiai", – sako I. Stumbrienė. Elegantiška moteris įsitikinusi. jog pagrindinė taisyklė darantis makiaža turėtu būti ši: makiažo esmė ne pakeisti moterį, o išryškinti jos gražiausius bruožus. "Kokybė šiuo atveju visada nugalės prieš kiekybę", – teigia I. Stumbrienė, tikinti moters vidinio pasitikejimo galia, kurią makiažas tik padeda susikurti.

Organizatorių nuotr.

Renginio metu svečius savo dainomis džiugino atlikėja Anžela Adamovič. "Be galo tikiu makiažo galia, – sakė A. Adamovič, neseniai pristačiusi savo naują solinę programą. – Makiažas netgi gali pakeisti nuomonę apie vieną ar kitą žmogų. Jis gali suteikti pasitikėjimo arba atvirkščiai".
Pagrindinio renginio loterijos prizo laimėtojo vizitinę kortelę iš stiklinio indo traukė atlikėja Skaistė Steikūnaitė.

Organizatorių nuotr.

"Jei makiažas yra atliktas taisyklingai, tai jis bet kurią moterį pavers dar gražesne bei išryškins pačius gražiausius bruožus, o taip pat paslėps trūkumus", – įsitikinusi moteris. Pasak S. Steikūnaitės, netaisyklingai atliktas makiažas sugadins bet kokios moters grožį.

Organizatorių nuotr.

"Tad jei pačiai neišeina tinkamai pasigražinti: išeitis viena – kreiptis į patikimus profesionalus, kurie išryškins viską, kas gražiausia ir tuomet būsite patenkinta, besišypsanti", – sakė atlikėja.

Vakaro akimirkos:

Robertino Valiulio nuotr.

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis