Žiemos manikiūro tendencijos: vielos efektas, vieno nago dailė, minimalistiniai potėpiai

Kuriant šaltojo sezono įvaizdį, svarbu ne tik drabužiai, bet ir stilingas manikiūras. Nagų dailės salono meistrai atskleidė, kas gi šį sezoną madingiausia.

Ar jau pasiruošėte šaltajam sezonui? Greičiausiai jau įsigijote minkštutėlį paltą, vilnos kepurę ir naujas kelnes, tačiau ar apgalvojote ir kitas detales? Mados aksesuarų kategoriją papildykime nagų dailės naujienomis ir šaltojo sezono nagų dekoro tendencijomis.


Dviejų veiklių moterų, modelio ir verslininkės Ievos Marijos Andrulytės bei radijo laidų vedėjos, Miss Lietuva 2008’ – Gabrielės Martirosianaitės, įkurta nagų dailės studija „Nail game“ garsėja ypatingais piešiniais ant nago plokštelės, drąsiais potėpiais bei futuristiniu požiūriu į manikiūrą. Vis dėlto šaltojo sezono metu manikiūro profesionalai ragina atkreipti dėmesį į paprastumą išskirtinėse detalėse. Tarp gausių socialinės medijos įrašų, politikuojančių asmenybių, mados bei stilių įvairovės pasiklydusioms moterims siūloma pažvelgti į paprastus, gamtos ir žmogaus sukurtus dalykus.

Pagrindinės rudens-žiemos spalvos


Šaltojo sezono tendencijos

Vielos efektas (angl. wire)

Visame pasaulyje išpopuliarėjęs nagų dizaino būdas atklydo ir pas mus, tačiau kiek pakitęs – dabar jis minimalistinės formos.



Vieno nago dailė ar spalva (angl. dip it)

Rekomenduojame lakuoti tik vieną nagą ar pusę jo išskirtine spalva arba dekoruoti subtiliu elementu.



Minimalistiniai potėpiai ant skirtingų nagų

Pamirškite tobulumą. Bespalviu laku padengtus nagus puoškite ryškiais, nerūpestingais potėpiais.


Taisyklingos klaidos efektas

Lyg „išplaukusių“ geometrinių formų atsiradimas kontrastingame fone – dar viena neįprasta, bet itin efektingai atrodanti nagų dailės naujiena.



Bespalvis gelinis lakavimas

Vis daugiau mados namų renkasi natūralų gelio atspalvį ir tik tuomet puošia vieną arba keletą nagų daile, tai puikiai tiks ir stilingoms miesto moterims.

Teptuko potėpiai

Tokio stiliaus potėpiai tinkami ir vieno nago dailei, ir skirtingų spalvų maišymui norint išgauti akvarelės efektą.


Vikos Paškelytės nuotraukos.

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis