Vizažistė Ieva Mitigailienė: makiažas gali neatpažįstamai pakeisti žmogų

Makiažo meistrė sukvietė į jaukų knygos pristatymo vakarą: modeliu tapo Laura Imbrasienė.

Makiažas gali neatpažįstamai pakeisti moters išvaizdą, tačiau dažniau tampa švelniu akcentu, paryškinančiu veido bruožus. Trečiadienio vakarą tą įrodė vizažistė Ieva Mitigailienė, kuri Vilniuje makiažo studijoje „Make up Forever“, pristatė debiutinę leidyklos „Alma littera“ išleistą knygą „Makiažo formulės“.

Organizatorių nuotr.

Pristatymą vedė žurnalistė, TV ir radijo laidų vedėja Livija Gradauskienė, o tarp modelių buvo galima išvysti privataus darželio įkūrėją bei buvusią TV laidų vedėją Laurą Imbrasienę, kurios kartu su autore susirinkusiems dalyviams padėjo atskleisti pagrindines makiažo subtilybes ir paslaptis.

Organizatorių nuotr.

Vakaro metu grožio specialistė ne tik papasakojo, kokios yra šių metų tendencijos dieniniam ir šventiniam makiažui, bet ir atskleidė dažniausias moterų makiažo klaidas bei pagrindines makiažo galią pajusti leidžiančias paslaptis.

Organizatorių nuotr.

„Visuomet savo klientėms primenu, kad ne makiažas daro žmogų išskirtiniu, o jo prigimtis ir veido proporcijos. Makiažas tik paryškina visa tai, todėl atlikus identišką makiažą tikėtis virsmo – ydinga, o norint atrasti sau tinkamą, reikia eksperimentuoti, ieškoti, konsultuotis ir mokytis“, – pasakoja I. Mitigailienė.

Organizatorių nuotr.

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis