Viskas, ko reikia jūsų odai pavasarį. 6 nauji dėmesio verti produktai

Pavasarį pravartu atnaujinti ne tik spintą, bet ir kosmetikos priemonių krepšelį. Išrinkome 6 inovatyvius ir vertus dėmesio grožio produktus.

Skaitomiausi šių dienų straipsniai:
- Vilniečių menininkų namas tiesiog alsuoja pajūriu
- V. Baublienė: rankos kišenėse, o kišenės madoje
- Astrologė Rima: šiandien - puikiausias laikas meilei
- Mityba pagal kraujo grupę – gerai savijautai ir dailioms kūno linijoms
- Tradicinis Šiaurės Anglijos pyragas

1


Produktas:
maitinamasis kremas „Atoderm Nutritive“ („Bioderma“).


Kodėl vertas dėmesio? Po žiemos oda labai išsausėja. Šis kremas su taukmedžių aliejumi ir avokadų ekstraktu skirtas kaip tik tokiai labai sausai odai. Atkuria jos natūralią barjerinę funkciją, odą vėl padaro švelnią.

2


Produktas:
Veido kaukė su vilkdalgiais „Weleda“.


Kodėl vertas dėmesio? Vilkdalgių ekstraktas itin retas ir ilgam sudrėkina odą. Sudėtyje esantis agurkų, mėlynžiedžių, vilkdalgių šaknų, beržų ekstraktai, migdolų ir kininių simondsijų aliejus reguliuoja hidrolipidų balansą, stiprina, saugo odą nuo uždegimų, detoksikuoja.

3


Produktas:
veido serumas „Hydra Beauty Micro Sérum“ („Chanel“)


Kodėl vertas dėmesio? Tai pirmasis pasaulyje mikrofluidinis veido serumas – skystas tarsi vanduo, tad neturi analogų. Drėkina ir putlina odą, tad pastebimai sumažėja raukšlių. Oda žaibiškai tarsi kempinė prisotinama drėgmės.

4


Produktas:
plaukų pudra „Color Wow Root Cover Up“.


Kodėl vertas dėmesio? Nespėjote nubėgti pas kirpėją? Saulė paryškino tai, ką norėtumėte paslėpti? Unikali plaukų pudra padės paslėpti neestetiškai atrodančias dažytų plaukų šaknis. Bent jau tol, kol užsirašysite pas kirpėją.

5


Produktas:
blakstienų serumas „Long Lashes“ su bimatoprostu.


 
Kodėl vertas dėmesio? Tai plaukelius augti skatinantis komponentas, pastaruoju metu vienas veiksmingiausių. Serumo sudėtyje esantis alantoinas, hialurono rūgštis, provitaminas B5 ilgina, storina ir stiprina blakstienas.Tankios vešlios blakstienos – kiekvienos moters puošmena, o šį sezoną tankios kaip vėduoklės blakstienos dar ir labai madingos.

6


Produktas:
skysta veido pudra „Miracle Cushion“ („Lancôme“).


Kodėl vertas dėmesio? Tai naujoviška skysta pudra (grožio ekspertai tikina, kad ji grįžta į madą) dar neregėtoje pakuotėje – minkštoje ir elastingoje akytoje kempinėlėje, kurioje yra tūkstančiai mažų, deguonies tiekimą užtikrinančių oro ertmių. Išskirtinė ir priemonės tekstūra – ji primena serumą. Ir netgi drėkina odą!

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis