Violetinis žvilgsnis vėl madingas!

Violetiniai atspalviai šį pavasarį vėl atgimė. Grožio tendencijose jie vyravo rudens pradžioje, ir šiandien vizažistai vėl skelbia ametisto, alyvų ir levandų spalvinės gamos Renesansą. Išbandykite švelnias violetines spalvas ir susikurkite romantišką įvaizdį.

ioletinė stebina atspalvių įvairove: švelnūs ir ramūs pasteliniai, melsvi žibuoklių, pilkšvi jūrinių sraigių kiaukuto, sodresni levandų ar vibruojantys ciklamenų. Dėl spalvinių variacijų gausos makiažas su violetiniais akcentais tiks tiek dienai, tiek vakarui.

Aktorė Olivia Wilde
Aktorė Olivia Wilde
AFP/Scanpix

Dieniniam makiažui rinkitės švelnius atspalvius, juos derinkite su pilkšvais ar rusvais. Vakarui puikiai tiks sodrios violetinės spalvos, ypač madingas padūmavusių akių efektas. Išbandykite ne tik matinius, bet ir vokų šešėlius su žėručiu.

"Jason Wu"
Sipa/Scanpix

Jei akis paryškinote violetiniais šešėliais, patariama atsisakyti ryškių kitos spalvos lūpų. Taip pat rizikingas pasirinkimas – ryškaus rausvo atspalvio lūpos ir blizgantys akių vokai, toks derinys atrodys per saldžiai.

Naomi Campbell
Naomi Campbell
AP/Scanpix

Šiltuoju metų laiku vyrauja vos pastebimo makiažo tendencija, tad pabrėžusios žvilgsnį violetinių atspalvių šešėliais, pieštuku ar skystu kontūru, lūpas ryškinkite neutralios spalvos dažais, perregimu blizgesiu arba palikite natūralias.

"Guerlain" grožio priemonės
Gamintojo nuotr.

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis