Veido priežiūros priemonę išbandžius: tokio rezultato nesitikėjo!

Moterys prisipažįsta: akivaizdžiai sumažėjo raukšlelių ir išryškėjo veido ovalas.

Priminsime, kad gegužės mėnesio pradžioje iš gausaus moteris.lt ir Moteris feisbuko konkursų dalyvių būrio burtų keliu buvo išrinktos 4 moterys, kurios gavo dovanų „Philips“ veido priežiūros aparatą „VisaPure Advanced“, skirtą naudoti namuose.

Moterys dvi savaites naudojo veido priežiūros priemones ir dabar noriai dalijasi savo įspūdžiais bei nuotraukomis, kurios darytos prieš pradedant naudoti priemone ir praėjus dviems savaitėms.

* Jurgita Gramauskienė, 34 m.

„Dar kartelį dėkoju už nuostabų aparatą. Šiuo metu auginu 3 mėn. dukrytę, tai laiko sau turiu minimaliai. Viską darau bėgomis. Tad šis aparatas man – tikra palaima. Pasidarau veido valymą ir masažą namuose. Svarbiausia – tam nereikia 3 val. Užtenka kelių minučių ir rezultatą jaučiu.

Pirmas įspūdis išpakavus aparatą buvo: "Vau!!! Koks elegantiškas". Išstudijavau instrukciją. Ir nuostabus dalykas yra tai, kad veido šveitimo programa suskirstyta į tris etapus. Kiekvienas etapas – po 20 sekundžių. Ir nieko nereikia galvoti – pats aparatas pristoja ir jau žinai, kad reikia jau keliauti į kitą veido zoną. Laikmatis – labai geras ir apgalvotas dalykas, nes mes moterys visada norime nušveisti veidą „idealiai“ ir tokiu būdu išsausiname odą. Ben jau aš. Kalbu iš patirties, mat esu turėjusi veido šveitimo aparatą, kuris neturėjo laikmačio. Todėl nuolat jausdavau išsausėjusią odą tam tikrose zonose. Su „Philips“ aparatu tokios bėdos nėra, nes jis už mane pasako, kiek reikia šveisti veidą, ir oda neišsausėja. Šveitimo šepetėlis labai minkštas ir švelnus.

Tiesa, neparašiau apie savo odą. Ji yra normali, bet turiu vadinamąja "T zoną", kurioje yra plačios poros. Todėl nuolat turiu odą šveisti ir prižiūrėti. Taip pat turiu tamsius paakius, kuriuos dažniausiai maskuoju. Taigi aparatas tobulai atitinka mano poreikius.

Masažuoklis – SUPER! Labai geras dalykas. Laikmačio nėra. Tad gali masažuotis masažuotis ir masažuotis. Labai malonus jausmas, kai tie maži „pirščiukai“ vibruodami masažuoja veido odą. „Patikrinau“ ir mažylės žandukus. Labai juokėsi, matyt, ir jai geras jausmas buvo.

Aparatą naudoju kiekvieną vakarą, o rytais – jei spėju.


Prieš naudojimą ir po 2 savaičių

Taigi, štai mano rezultatai:

1. Šepetukas. Išsivalė ir susitraukė veido poros. O

da tapo švelni. Susiligyno odos spalva.

2. Masažuoklis. Lūpų kampučiuose turėjau smulkias raukšleles. Ir – neįtikėtina! – jos išnyko. Kaktoje turiu horizontalias raukšles. Jos neišnyko, bet nebėra tokios ryškios. Ir apskritai, veidas atrodo atsipalaidavęs ir pailsėjęs.

3. Paakių masažuoklis. Ta vėsa... Ta vėsa veikia laaaabai maloniai ir po procedūros juntama dar kelias minutes. Mano tamsūs paakiai pašviesėjo. Akys atrodo pailsėjusios, pagražėjusios.“

* Agnė Bagdonienė, 29 m.

„Visų pirma, aparatas pasirodė labai dailus ir elegantiškas – toks, kurio nesinori slėpti giliai spintelėje, patogus ir jo laikymas ant specialios kojelės, o ir vietos užima nedaug. Visi keičiami antgaliai taip pat patogiai laikomi ant specialaus stovelio ir išplauti puikiai išdžiūva. Džiugu ir tai, kad pakeitus antgalius, aparatas pats juos atpažįsta ir ima atitinkamai veikti.

Pirmiausia išbandžiau, mano manymu, pagrindinį – veido valymo – antgalį. Kadangi buvau perskaičiusi naudojimosi instrukciją, viskas pasirodė labai paprasta ir aišku. Man labai patiko, kad visas veido valymas dalinamas į tris jo zonas ir šepetukas sekundės dalį stabteli, pranešdamas, kada reikia pereiti prie kitos veido dalies. Pirmuosius kartus viskas atrodė taip greitai! Net kilo abejonių, ar pakankamai švariai pašalinau makiažo likučius. Tačiau panaudojus šepetuką tris vakarus iš eilės supratau, kad vis tik tokia veido valymo trukmė yra pakankama, netgi dariau dienos pertrauką, nes jaučiau, kad norisi šiek tiek švelnesnio veido prausimo.

Taigi, aparatą naudojau kas vakarą, naudodama nedidelį veido prausiklio kiekį ir retsykiais padarydavau pertrauką, kai jausdavau, kai odai to norisi arba tiesiog naudodavau kitas, gilesnio valymo priemones, t.y. šveitiklius. Be to, veido valymo režimas turi 2 lygius, ramesnį ir intensyvesnį, pastarojo taip pat nesirinkau, manau, jis per stiprus kasdieniam odos valymui. Kita vertus, aparatą galima naudoti kaklo ir dekoltė odos valymui, tuomet jau galima naudoti abu valymo lygius. Na o odos valymo su aparatu rezultatą pajutau jau po pirmųjų dienų – oda tapo švelnesnė, lygesnė, poros švaresnės, oda įgavo skaistumo. Mielai tęsiu tokį veido valymo būdą.


Prieš naudojimą ir po 2 savaičių

Antrasis aparato antgalis, kuri naudojau, – šaldanti keramikinė galvutė, skirta paakiams. Ją naudodavau rytais, aplikuodama paakių kremą. Taip, antgalis tikrai suteikia gaivumo, turi nestiprią vibravimo funkciją, tačiau man ji pasirodė ne tokia naudinga ar tikslinga naudoti ir nepadarė didelio įspūdžio, nes neretai patys paakių kremai yra parduodami su metaliniais antgaliais ir ratukais, darančiais analogišką efektą.

Trečiasis antgalis skirtas veido masažui. Jį naudojau porą kartų per savaitę, vakarais, kartu su veido kremu ar aliejumi. Antgalį sudaro apvalūs plastiko ratukai, kurie lengvai sukasi ir vibruoja, o pats masažo procesas trunka kur kas ilgiau nei veido valymas. Patiko tai, kad oda masažuojama gana švelniai, oda nėra tempiama ar kitaip pažeidžiama, tam pakanka įprasto veido kremo kiekio. Kita vertus, toks masažo būdas tinka tik skruostams, gal truputi kaktos sričiai, nes ratukai gana kieti ir platūs, tad nosies, smakro ir kitų sunkiau prieinamų ar kietesnių veido vietų masažuoti neįmanoma. Po masažo oda lengvai įrausta, jaučiamas lengvas liftingo efektas. Manau, tai puikus būdas savo odai skirti papildomo dėmesio, ypač ją prieš tai palepinus veido kauke. Procesas neilgas, lengvai pasiekiamas ir, tikiu, kad per ilgesnį laikotarpį yra naudingas.

Pridursiu, kad per visą 2 savaičių naudojimo laikotarpį dar neteko aparato krauti.
Apibendrindama noriu pasakyti, kad aparatu esu tikrai patenkinta, tikiuosi jo neužmiršti ir toliau sistemingai naudoti.

P.S. Mano oda yra normali/mišri.“

* Lina Prelgauskaitė, 42 m.

„Atsiliepimai labai geri, nes matau poveikį.

Naudoju sąžiningai kiekvieną dieną. Odos valymo šepetėlis gerai išvalo, papildomai dar „Douglas“ parduotuvėje nusipirkau galvutę giliam porų valymui, nes mano oda mišri, porėta. Rezultatas: matau, kad poros mažesnės, oda švaresnė, švelnesnė. Naudoju kasdieną ryte ir vakare.


Prieš audojimą ir po 2 savaičių

Labiausiai patinka masažinė galvutė, jei tik turiu daugiau laiko, tai masažuoju kokį pusvalandį. Prieš tai odą padengiu kokiu veido serumu arba tiesiog kremu. Rezultatas: stangresnė oda, veido ovalas išryškėjo kažkiek, nes jau buvo truputį pakritęs (bent jau man taip atrodo).

Mažiausiai naudoju galvutę paakiams, nebent rytais. Bet patinka, kad ji yra vėsaus metalo, kaip ir atlieka gaivinimo funkciją.

Mano nuomone, tai yra puikus aparatas, padedantis puoselėti odą, geriau pasisavinti medžiagas. Man – ne 30 metų, tad jau reikia ir serumo brandžiai odai, ir kitokių priemonių.

Lauksiu rezultatų po ilgesnio naudojimo laiko.“

* Edita Kumpikevičienė, 26 m.

„Man „Philips“ aparatas labai patiko. Maloniausia dalis yra veido valymas, nes rankomis niekada net ir su geriausiais šveitikliais taip gerai nebūtų išvaloma oda kaip su šiuo aparatu. Naudoju kasdien ryte ir vakare. Tik masažą atlieku rečiau, 2 kartus per savaitę, nes dažniau nėra poreikio, užtenka ir tų kelių dienų efektui pasiekti.

Dabar jau neįsivaizduoju savo veido valymo be šio aparato, vežuosi jį visur. Veido būklė akivaizdžiai pagerėjo ir tikrai nesugaištant daug laiko galima pasiekti puikių rezultatų.


Prieš naudojant aparatą ir po 2 savaičių

Paakius taip pat gaivinau ir jau po kelių kartų oda tapo švelnesnė, mažiau patinusi. Pokyčius net vyras pastebėjo ir jam taip patiko, kad, nusipirkęs sau kitus priedus, ir pats pradėjo naudotis aparatu!

Komplimentų sulaukiu ir iš kitų žmonių, nes odos būklė tikrai pagerėjo, pasidarė lygesnė ir ne viena kolegė su mano rekomendacija jau įsigijo šį aparatą.“

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis