Vasarai prišaukti - naujausios grožio priemonės

Po kelių dienų švęsime vasarą, ir ta proga „Kristiana“ pakvietė susipažinti su karščiausiomis naujienomis. Kai kurios jų - itin prabangios.

Sukvietusi svečius ir viešnias „Kristiana“ pasipuošė kvapniomis ir spalvingomis gėlių puokštėmis, kurių autorius - stilistas Mantas Petruškevičius

Organizatorių nuotr.

Viešnios noriai fotografavosi prie kompozicijų.

Organizatorių nuotr.

Organizatorių nuotr.

Vakarą vedė Tadas Rimgaila.

Organizatorių nuotr.

Vakaro ašimi tapo išskirtiniai kvepalai „Sospiro“, kuriuos susirinkusiems svečiams pristatė iš Italijos atvykusi parfumerijos namų atstovė Jelena Ostojic.

Jelena Ostojic
Organizatorių nuotr.

„Sospiro“ (itališkai „atodūsis“) - tai prabangios nišinės parfumerijos namai, kurie įkvėpimo ieško Italijoje ir Artimuosiuose Rytuose. Pasitelkdami turtingą ir spalvingą tų šalių palikimą, kuris žadina vaizduotę ir pojūčius, parfumerijos namai balansuoja tarp seno ir naujo ir siekia sukelti tokias gilias ir stiprias emocijas, kokias kelia klasikinė muzika ir opera.

Organizatorių nuotr.

Viešnia iš Italijos pristatė ir italo kvapų meistro Sergio Momo, prieš 11 metų įkūrusio parfumerijos namus „Xerjoff“, kvepalus. S. Momo siekė sukurti daugiau nei tik kvepalus – troško suteikti stiprias emocijas, kurias sukelia pojūčiai: rega, prisilietimas, kvapas, prisiminimai. Nenuilstantys bandymai sukurti išskirtinius aromatus pavyko – „Xerjoff“ kvapai yra vertinami ir kolekcionuojami visame pasaulyje.

Organizatorių nuotr.

Vakarojantiesiems „Kristianoje“ pristatyta ir „La Prairie“ naujiena, kuri vadinama pažangiausia ir greičiausia raukšlių naikinimo priemone. Tai – „Anti-aging rapid response booster“. Jau nuo pirmos dienos oda tampa neįtikėtinai lygi ir, kas svarbiausia, raukšlės mažinamos jų atsiradimo stadijoje. Tyrimai rodo, kad po dviejų savaičių visos priemonę bandžiusios moterys pripažino, jog akivaizdžiai sumažėjo tiek smulkesnės, tiek gilesnės raukšlės.

Organizatorių nuotr.

Ar pastebėjote, kad kai kurios moterys turi gražią, sveikai švytinčią odą, tarsi po savaitgalio, praleisto paplūdimyje? O juk vasara pas mus net nekvepia! Paslaptis atskleista - pailsėjusią, švelnią ir švytinčią odą kuria „Guerlain“ pudra „Terracotta Jolie Teint“. Ji talpina du vienas kitą papildančius atspalvius: vienas suteikia odai sveiko švytėjimo, o kitas pagyvina ir atgaivina veidą. Be to, ši pudra privers nusišypsoti, nes užuosite frezijų, apelsinmedžio žiedų, tongapupės ir vanilės natas.

Organizatorių nuotr.

Vakaro akimirkos:

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis