V. Gigevič: lietuvaičių plaukai nėra stiprūs, o moterys juos dar labiau nualina

Giedrė Rusytė pristatė naują kosmetiką plaukams, plaukų stilistas Valerij Gigevič dalinosi grožio patarimais, kaip teisingai prižiūrėti plaukus.

V. Gigevič teigimu, lietuvaičių plaukai nėra labai stiprūs, o be to, moterys juos dažnai dažo, naudoja daug fiksavimo priemonių, per dažnai tiesina arba garbanoja karštomis žnyplėmis.

„Dėmesio skiriama netgi per daug – per daug trinkimo, per daug formavimo, per daug šukuosenų. Kasdien plaukai turi gauti tik tiek, kiek jiems reikia, o daugiau reiškia jų alinimą. Taigi labai svarbu pasirinkti ir plaukams tinkamiausią šukuoseną, ir atrasti paprastą susišukavimo būdą, pasirinkti tinkamą kosmetiką.

Viską rekomenduoju daryti su saiku ir tikslingai. Jeigu plaukai sausi – juos reikia drėkinti, o ne maitinti. Ir atvirkščiai, jeigu jie pažeisti – juos reikia atstatyti, jeigu garbanoti – leisti jiems gražiai garbanotis, jei tiesūs – nekankinti suktukais. Tai, kad moterys dažniausiai nori to, ko neturi, labai gerai žinome, tačiau visos be išimties savo plaukams linki vieno – sveikos išvaizdos”, - teigė plaukų stilistas.

TV laidų vedėja, modelis Giedrė Rusytė pirmą kartą parodė, dėl kokių kosmetikos priemonių iš naujosios “Rasa” plaukų priežiūros serijos, ji specialiai iš Amerikos parskrido į Lietuvą.

„Labai malonu sugrįžti namo ir paskatinti moteris rinktis lietuviškus produktus, lietuvišką kosmetiką, kuri yra sukurta specialiai mums, Lietuvos moterims”, - sakė G. Rusytė.

Pristatytos dvi plaukų puoselėjimo sistemos – intensyviam plaukų drėkinimui ir nualintų plaukų struktūrai atkurti, plaukams pamaitinti.

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis