Tvirtesnės ar lengvesnės garbanos – formuok, kokias tik nori

1891 m. įkurta kompanija „Philips“, būdama sveiko gyvenimo būdą skatinanti įmonė, išsikėlė „Ecovision“ programos tikslą - iki 2025 m. padaryti pasaulį sveikesnį ir tvaresnį, pagerinant gyvenimo kokybę 3 milijardams žmonių.

Šį tikslą įgyvendinti padeda prasmingų inovacijų kūrimas ypač svarbiose srityse - sveikatos priežiūros, buitinės bei asmeninės priežiūros technikos ir apšvietimo sistemų. Viena iš tokių inovacijų yra „Philips ProCare“ automatinis garbanų formavimo prietaisas.

Gamintojo nuotr.

Kam skirtas „Philips ProCare“ garbanų formavimo prietaisas?

Profesionalaus lygio „Philips ProCare“ garbanų formavimo prietaisas skirtas paprastai ir saugiai suformuoti garbanas tiesiog namuose. Tad galite mėgautis ilgai išliekančiomis garbanomis kaskart kai to norisi, atrandant save iš naujo ir atskleidžiant savyje garbanę.

Kokie šio „Philips“ garbanų formavimo prietaiso privalumai?

Profesionali keraminė titano danga užtikrina greitą ir paprastą garbanų suformavimą. Ši danga puikiai suderina tolygų temperatūros pasiskirstymą ir ypač glotnų paviršių, kad plaukas prietaiso viduje lengvai slystu, plaukai išliktu žvilgantys, o garbanos tobulos.

Patvarus ir profesionalaus lygio bešepetėlis variklis formuoja garbanas skirtingomis kryptimis.

Trys reguliuojamos garbanojimo kryptys (kairė, dešinė ir kintama). Į dešininę pusę susuktos garbanos ir kairę pusę susuktos garbanos – kad išgautumete tobulą simetriškumą; arba rinkitės automatinį garbanojimo nustatymą ir sukant kiekvieną garbaną į kitą pusę išgaukite visiškai natūraliai atrodančias garbanas.

3 temperatūros (170 °C-190 °C-210 °C) ir 3 laikmačio (12 s–10 s–8 s) nustatymai natūraliai atrodančioms, tvirtoms ar lengvesnėms garbanoms formuoti. Norėdami suformuoti pageidaujamą rezultatą, pasirinkite savo plaukų tipui tinkamus temperatūros ir garbanojimo laiko nustatymus.

Greitas įkaitimas – tereikia vos 30 s. Paspauskite įjungimo mygtuką, palaukite vos pusę minutės ir kurkite savo tobulas garbanas!

Ilgas 2,0 m. laidas suteikia lankstumo ir supaprastina naudojimą. Dėl tokio ilgo laido naudotis šiuo „Philips“ automatiniu garbanų formavimo prietaisu bus ypač paprasta bet kurioje namų vietoje.

Kaip naudoti Philips ProCare garbanų formavimo prietaisą?

Tai paprasta ir lengva. Įjunkite prietaiso kištuką į elektros lizdą, paspauskite mygtuką On/Off ir po 30 sekundžių prietaisas bus pasiruošęs Jūsų plaukus paversti dar gražesniais – puikiomis garbanomis. Priklausomai nuo Jūsų nuotaikos ir artėjančio renginio (spektaklio, vakarėlio ar tiesiog gražaus vakaro), pasirinkite vieną iš trijų garbanojimo kripčių – kairė, dešinė ar kintama. Belieka pasirinkti savo plaukų tipui tinkamą temperatūrą ir garbanojimo laiką bei suformuoti pageidaujamą rezultatą.

Kodėl čia yra net 27 skirtingi plaukų formavimo nustatymai?

Tai yra padaryta, kad apsaugoti Jūsų plaukus ir suteikti kuo didesnės pasirinkimo laisvės. Todėl priklausomai nuo Jūsų pageidaujamos garbanų formos galite pasirinkti atitinkamus nustatymus. Naudojant aukštesnę temperatūrą ir ilgesnio laiko santykį garbanos bus išraiškingesnės ir tvirtesnės, o naudojant žemesnius nustatymus gausite lengvesnes garbanas. Tuo tarpu garbanų kryptį ar simetriją galite formuoti pasirinktinai – į kairę, į dešinę ar pasirinkti kintamą.

Ar tai nėra sudėtinga?

Ne, visiškai ne! Nes visi skirtingi nustatymai priklauso tik nuo Jūsų poreikių ir asmeninio pasirinkimo. „Philips“ automatinis garbanų formavimo prietaisas yra ypač ergonomiškas, todėl galėsite suformuoti tobulas garbanas net ir pakaušyje. Tuo tarpu unikali karštį izoliuojanti konstrukcija apsaugo nuo nudegimų modeliuojant plaukus.

Šiame video “Kaip naudoti „Philips ProCare“ automatinį plaukų garbanojimo prietaisą?” patys galite pamatyti ir įsitikinti jo veiksmingumu bei praktiškumu:

Kur galima įsigyti „Philips ProCare“ garbanų formavimo prietaisą?

Daugiau informacijos apie „Philips ProCare“ automatinį plaukų garbanojimo prietaisą ir kur jį galima įsigyti rasite čia: www.philips.lt/garbanojimas.

#Philips #ProCare garbanų formavimo prietaisas #garbanotuvas #plaukųpriežiūra#Grožis #garbanos

Užsakymo nr.: PT_70205246

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis