TOP5 produktai veidui: makiažo pagrindas, kurio reikia tik lašelio

Naujausios grožio priemonės pakeis jūsų požiūrį į kasdienę rūpinimosi savimi rutiną. Dar niekad rūpintis grožiu nebuvo taip paprasta ir malonu!

Populiariausi šių dienų straipsniai:
- Kokias nagų formas ir lakavimo tendencijas šį sezoną vertėtų pamiršti
- Vėžį įveikęs 18-metis Paulius: išmokime gyventi šia diena
- Savaitės horoskopas: pradžia skamba labai optimistiškai
- A. Diržiūtės triumfas Berlyne: J. Statkevičiaus suknelė ir apdovanojimas iš N. Portman rankų
- Kitokie balandėliai

Pirmiausia – paruošiame odą
Svarbiausia veido odos puoselėjimo procedūra – šios valymas bei (vėliau) drėkinimas. Veidui valyti tiesiog nepakeičiamas micelinis vanduo. Jis atlieka daugybę funkcijų: micelės kaip magnetas sutraukia nešvarumus ir makiažo likučius, tuo pačiu drėkina ir ramina odą. Nereikia atskirai tepti veido pieneliu, paskui – toniku, micelinis vanduo atlieka visas šias užduotis iš karto.

Micelinio vandens šiuo metu yra daugybės rūšių. Dažniausiai jie kuriami universalūs. Tačiau „L'Oréal Paris“ jau pasiūlė micelinį vandenį mišriai ir riebiai odai. Dėl sudėtyje esančios salicilo rūgšties oda išskiria mažiau riebalų.

Nuvalytą odą tepame kremu. Nėra nieko maloniau už malonia gaiva dvelkiančią priemonę, akimirksniu įsigeriančią į odą ir ją lepinančią. Tokį pojūtį sukuria kūno ir veido odos emulsija „Fruits Body & Face“ („Dr. Kitzinger“) su vaisių rūgštimis. Ši priemonė didina kolageno kiekį (aktualu turinčioms brandžią odą), šviesina pigmentines dėmes ir padeda išsaugoti daugiau drėgmės.

Makiažas: paprasčiau nebūna!
Vieną iš šių (ir dar daugiau) naujienų parvežėme jums tiesiai iš Paryžiaus. Tai, ką „Dior“ pasiūlys moterims šį pavasarį, net sunku apibūdinti žodžiais – būtina pačioms išbandyti. Itin skysta kreminė pudra-serumas „Diorskin Nude Air“ leidžia odai kvėpuoti, suteikia natūralų švytėjimą, ją tobulina ir puoselėja. Užtenka tik lašelio šios aliejinės tekstūros lengvos kaip oras priemonės, kad padengtumėte visą veidą lengvu tarsi rūkas šydu.

Daugiau apie „Dior“ metų naujienas ir jų pristatymą Paryžiuje papasakosime artimiausiuose žurnalo „Moteris“ numeriuose.

Kai veidas jau padengtas lengvu makiažo sluoksniu, metas paryškinti blakstienas ir keliauti gyventi naujos dienos.

Blakstienų tušas „Twist Up the Volume Ultrablack Edition Mascara“ („Bourjois“) su unikaliu dviejų padėčių šepetėliu šiai misijai kuo puikiausiai tiks. Pirmoji padėtis blakstienas padeda pailginti, antroji – pastorinti. Taigi keliais brūkštelėjimais pasieksite maksimalų rezultatą.

Malonus vakaro ritualas
Po dienos darbų odą siūlome palepinti linijos „Nutri-Gold Extraordinary“ („L'Oréal Paris“) veido aliejumi. Šį galima naudoti labai įvairiai. Pavyzdžiui, veidą juo tepti ryte ir vakare prieš kremą arba vietoj jo. Vakare ši dieviško aromato priemonė su net 8 eteriniais aliejais puikiai tiks veidui pamasažuoti.

Jei per žiemą nesuvartosite, galėsite tepti ir vasarą – priemonė itin taupi. Malonu naudoti, nes ji lengvos tekstūros. Net 98 proc. komponentų – natūralūs. Tačiau gali būti, kad iki vasaros jos paprasčiausiai neliks...

Sužinokite portalo naujienas pirmieji ir skaitykite žurnalą "Moteris"! Trims portalo skaitytojams, užpildžiusiems anketą, dovanosime 3 mėn. žurnalo "Moteris" prenumeratą.

Skaitykite Moteris.lt naujienas ir savo išmaniajame telefone. Parsisiųsti programėles: „iPhone“; „Android“. Sekite mūsų naujienas ir Facebooke!

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis