Tobulo džentelmeno įvaizdis

Įvaizdis dar ne viskas, bet šiuolaikinis džentelmenas žino, kad jis labai svarbus.

Jis turėtų žinoti, kas būtinai turi rasti vietos kiekvieno džentelmeno spintoje. Rinkitės, kas Jums tinka ir patinka. Derinkite ir maišykite drabužius pagal nuotaiką bei stilių. Siekite visuomet atrodyti absoliučiai elegantiškai.

ABSOLIUČIAI GERIAUSIAS DŽENTELMENAS

Nuo raudonojo kilimo Kanų festivalyje, Mados Savaitės šou, prabangiausių Kazino, filmų premjerų ir išskirtinių vakarų, yra daugybė vietų, kur džentelmenas gali atskleisti savo absoliučią eleganciją. Bet giliai širdyje jis žino, kad vieta visiškai nesvarbi, kokia išskirtinė bebūtų.

Charakteris, požiūris, unikalus ir savitas aromatas: tai yra svarbiausi rafinuoto vyro bruožai. Tikrasis Givenchy džentelmenas. Ikvėptas aukštosios mados namų dvasios, GENTLEMEN ONLY ABSOLUTE Eau de Parfum siūlo moderniam vyrui uoslę kaitinantį išskirtinį pėdsaką. Absoliuti akimirka – kuri palieka jausmingą, priklausomybę suteikiantį aromatą ant odos, kuris įvykį paverčia nepamirštamu.

Gamintojo nuotr.

Įvaizdis susideda iš mažų detalių, tokių kaip rankogalių sąsagos. Nors laikrodis neabejotinai būtinas vyro aksesuaras, tačiau rankogalių sąsagos – ne mažiau svarbios ypatingam vakarui. Jei norite klasikos, rinkitės baltąjį auksą, o jei norite eksperimentuoti – išbandykite sąsagas su perlais.

Simon Baker, dėvintis Givenchy smokingą, prie jo derina ne ką kitą, o peteliškę. Užmirškite klasikinį kaklaraištį! Geriau vakarui rinkitės didelę tamsiai mėlyną peteliškę – lengvabūdiškumo simbolį, kuris vakarėlyje neliks nepastebėtas! Naktis paklūsta Jums! Nepamirškite ir vintažinio laikrodžio su sendintos odos dirželiu ir lengvai patinuotu metalu – toks laikrodis turėtų puikuotis ant džentelmeno riešo.

Galiausiai – pagrindinis vakaro aromatas: rafinuotas, prabangus ir užburiantis, jis sups džentelmeną iki nakties pabaigos. Tas magiškas momentas, kai jau galima nusegti peteliškę..... Ši reikšminga detalė pažadins jausmus ir taps baigiamuoju Jūsų aprangos štrichu. Rinkitės Jūsų individualumą atskleidžiantį aromatą, nes džentelmenas visada nori pabrėžti savo asmenybę.

Gamintojo nuotr.

GENTLEMEN ONLY ABSOLUTE sujungia šaltą metališką bergamotę su trimis šiltais prieskoniais (šafranu, muskatu ir cinamonu), sandalmedis ir lašelis vanilės suteikia jausmingumo. Kai viršutinių natų gaivumas praeina, turtingas, minkštas, švelnus medžio aromatas palieka ant odos pėdsaką, kurio neįmanoma pamiršti.

Užsakymo nr.: PT_72835498

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis