Tituluota gražuolė Simona Burbaitė skatina moteris gyventi sveikai

Apie savo patirtį, kaip tinkamai mesti svorį bei sveikai maitintis kasdien, konkurso „Mis Visata 2013“ finalininkė pasakojo antradienio vakarą viešbutyje „Europa City“ vykusio renginio svečiams. Žinomas modelis pristatė savo blogą simonaburbaite.com, kuriame kasdien galima pasiskaityti apie sveiką gyvenseną, grožį, madą.

Valgau tai, kas man skanu, tačiau visada klausausi savo kūno - susikuriu sau tinkančius, gardžius ir sveikus receptus, ir tada jais dalinuosi savo tinklaraštyje. Tai, kad sugebu motyvuoti kitus žmones sveikai maitintis ir sportuoti, man yra didžiausia paspirtis tobulėti“, - sakė Simona Burbaitė.

Renginio viešnia atskleidė, kad jos pastarasis sveikos virtuvės atradimas – saldžioji bulvė (valgomasis batatas): „Ši daržovė stiprina imunitetą, gerina regėjimą ir virškinimą, reguliuoja cukraus kiekį kraujyje, be to, dar yra ir puikus antioksidantas. Žodžiu, vien tik pliusai, o dar kaip skanu!“

Organizatorių nuotr.

Renginio metu sveika gyvensena besidominčios moterys klausėsi ir žinomos gydytojos, natūralios medicinos centrų įkūrėjos Jelenos Tulčinos paskaitos „Subalansuota mityba – sveikai gyvensenai“.

„Daugelį ligų sukelia ir, lygiai taip pat, jas gali išgydyti maistas. Tai, ką valgote, nulemia, kaip jūs jaučiatės. Kiekviena liga yra organizmo būdas jums pasakyti, kad kažką darote ne taip. Priimkite šiuos perspėjimus, kaip dovaną ir neslopinkite simptomų vaistais. Vietoj to – išgydykite jų priežastis,“ – sakė gydytoja J. Tulčina.

Organizatorių nuotr.

Pasidomėti sveikos mitybos ypatumais atvyko dainininkės Skaistė Steikūnaitė, Anžela Adamovič, Rasa Kaušiūtė, bankininkė Laura Prušinskaitė.

Organizatorių nuotr.

Vakaro metu taip pat buvo pristatyta stiliaus namų „Ocdeco“ dviejų dalių kolekcija „7 savaitės dienos“. Kolekciją kartu su modeliais demonstravo aktorė Vaida Lisikaitė, grupės „Rugiagėlės“ narė Aistė Karanauskytė, balerina Polina Borisova.

Organizatorių nuotr.

Taip pat moterys susipažino su juvelyrės Irenos Žukauskytės darbų ekspozicija bei natūralia, organinės kilmės kosmetika „Madara“ iš Latvijos .

Vakaro akimirkos:

Vytauto Pilkausko nuotr.

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis