Sveiko grožio paslaptis atskleidžia Izraelio kosmetika

Meilė – nuo jos prasideda viskas...

O mūsų sveikata ir grožis irgi prasideda nuo meilės ir pagarbos sau?

Būtent Meilės vardu pavadintas Izraelio prekinis ženklas „Ahava“, kurį jau 30 metų puikiai žino visas pasaulis. Pasisekė ir mums, nes prieš 3 metus ši legendinė kosmetika atkeliavo į Lietuvą. Ją pristato pati nuo pirmo žvilgsnio ši prekinį ženklą įsimylėjusi verslininkė Virginija Girlevičienė.

Organizatorių nuotr.

Daug metų Izraelyje apsilankantys lietuviai, vis atsiveždavo „Ahava“ produktus, o dabar yra galimybė visą platų asortimentą įsigyti Lietuvoje, Vilniuje ir Kaune esančiose parduotuvėse „Izraelio kosmetika“!

Negyvosios jūros regione esantys kurortai ir gydyklos yra labai paklausūs ir populiarūs dėl ypatingų Negyvosios jūros savybių. Biologiškai svarbios medžiagos, esančios šios jūros vandenyje, yra ir žmogaus kraujyje ir limfoje. Būtent todėl kosmetikos priemonės, pagamintos Negyvosios jūros medžiagų pagrindu, yra puikiai odos įsisavinamos ir turi ne tik grožio, bet ir terapinį efektą.

Žmogaus imuninei sistemai stiprinti ir stabilizuoti būtinas visas makro- ir mikroelementų rinkinys. Daugelis šių medžiagų gali prasiskverbti pro odą. Jie veikia medžiagų apykaitą ir aprūpina organizmą gyvybiškai svarbiais mineraliniais elementais. Vonia su Negyvosios jūros druskomis malšina stresą, įtampą, lėtina odos senėjimo procesą ir saugo širdį, stiprina kaulus ir nagus, stimuliuoja kraujo apytaką, labai gerai valo odą ir atstato jos drėkinimo balansą.

Organizatorių nuotr.

Gerai žinomas Negyvosios jūros purvas yra prisotintas dujų, mikro- ir makroelementų, neorganinių ir biologiškai aktyvių medžiagų, kurie ne tik stiprina imuninę ir hormoninę sistemą, bet ir padeda gydant daugelį odos ligų ir sprendžiant kosmetinės problemas. Kaip žinoma, purvas plačiai naudojamas kosmetologijoje ir dermatologijoje.

Negyvoje jūroje gyvenantys paprasčiausi organizmai prokariotai yra biologiškai aktyvių medžiagų rezervas – unikalus jaunystės eliksyras. Susijungę su žmogaus organizmo ląstelėmis, jie gali pailginti jų ir viso organizmo gyvavimo laiką. Juk ne šiaip sau Kleopatra uždarė Negyvosios jūros teritoriją ir paskelbė ją savo asmeniniu kurortu! Balneo ir talaso terapijų poveikis žmogaus organizmui gerai žinomas nuo senų laikų, pastoviai tiriamas ir tobulinamas.

Organizatorių nuotr.

Šiandien ir mes turim galimybę naudoti aukščiausio lygio kosmeceutiką – gydomajį poveikį turinčią kosmetiką, kuri yra Negyvosios jūros lobių ir naujausių mokslinių tyrimų junginys. Su meile pagamintos kosmetikos priemonės duoda fantastiškus rezultatus nuo galvos iki pėdų pirštų galiukų.

Per 3 metus Lietuvoje atsirado daug „Ahava“ kosmetikos linijos šalininkų. Žmonės ne tik pastoviai naudoja kosmetikos produktus, bet ir ateina pabendrauti, nes grožis ir sveikata – labai populiarus temos. Sėkmingai dirbančios Vilniaus ir Kauno parduotuvės jau turi gana didelį ratą natūralios kosmetikos mylėtojų, todėl gimė idėja įsteigti „Klientų klubą“, kur mūsų klientai galėtų bendrauti, mokytis odos priežiūros meno, degustuoti naujus produktus ir procedūras. Labai džiaugiamės, kad klubo atidarymas tapo tikra švente!

Organizatorių nuotr.

Gruodį į Lietuva atvyko ir profesionali „Ahava“ linija, su kuria jau pradėjo dirbti kosmetologai ir dermatologai. Greitai mūsų internetiniuose puslapiuose paskelbsime, kur galima atlikti SPA procedūras su „Ahava“ kosmetika (Fb: https://www.facebook.com/ahava.lt/; www.izraeliokosmetika.lt).

Taip pat turime gerų naujienų žmonėms, turintiems tokias odos ligas kaip psoriazė, egzema, atopinis dermatitas, seborėja, aknė. Specialiai jums sukurta linija „Clineral“ jau keliauja į Lietuvą. Mūsų parduotuvėse jūs galite išmėginti visus naujus produktus. O greitai „Clineral“ pasirodys ir dermatologijos klinikose bei vaistinėse. Jūsų patogumui visus reikiamus produktus galite užsakyti el. parduotuvėje http://www.izraeliokosmetika.lt/lt.

Organizatorių nuotr.

Šiandien Ahava.lt kolektyve dirba profesionalai, su kuriais yra galimybė pasikonsultuoti ir pasirinkti tinkamas kosmetikos priemones visai šeimai.

Maloniai priimsime jus mūsų sveikų ir gražių „Klientų klube“.

Nuotraukos - Sonatos Gezės Blažytės

Užsakymo nr.: PT_76909867

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis