Švaros ritualai - kad oda spindėtų ir būtų jaunesnė

Nuvalyta, skaisti, švytinti oda laukia būti papuošta. Apie tai, kaip tinkamai ir kokiomis priemonėmis valyti, kaip grožio procedūroms paruošti odą, pasakoja kosmetikos ir parfumerijos tinklo „Douglas“ grožio ekspertė Jūratė Kurilienė.

1. Kodėl odą būtina valyti?

„Odą kasdien veikia daugybė neigiamų aplinkos veiksnių: dulkės, užterštas oras. Nešvarumai susimaišo su natūraliais odos išskiriamais riebalais – sebumu ir ima daryti savo juodus darbus. Ilgainiui užsikemša poros, ji papilkėja. Kad oda pasisavintų jai reikalingą drėgmę, kosmetikos priemonių veikliąsias medžiagas, kad nenusilptų natūrali apsauginė funkcija, ji pirmiausia turi būti švari, kruopščiai nuvalyta. Be to, nepakanka valyti vos vieną kartą per dieną, pavyzdžiui, vakare. Kai miegate, oda atsinaujina, gaminamas sebumas, todėl ir iš ryto svarbu ją atgaivinti, tonizuoti. Ant tokios makiažą daryti galima lengva širdimi.“

2. Kokias priemones rinktis?

„Veido odai valyti skirtas priemones galite rinktis pagal odos tipą arba atsižvelgdamos į tai, kiek makiažo priemonių naudojate. Jei jūsų oda sausa, rekomenduoju rinktis valomąjį pienelį, riebios ir mišrios odos savininkėms tinka putojantis prausiklis. Skubančiųjų išsigelbėjimas – micelinis vanduo, jis ne tik nuvalo makiažą, nešvarumus, bet ir odą atgaivina, sudrėkina. Jei norite veiksmingiau nuvalyti odą, rekomenduoju specialų šepetėlį. Jo besisukanti masažuojanti galvutė išvalo giliai susikaupusius nešvarumus, kartu masažuoja odą ir suaktyvina jos mikrocirkuliaciją.“

Puikus pagalbininkas

Kompanijos „Philips“ grožio instituto specialistai sukūrė būtent tai, ko reikia šiuolaikinėms moterims. Tai – veido valymo šepetėlis „VisaPure“ (149 Eur/514,47 Lt)

Kodėl jis?

* Dizainas. Šis prietaisas – stilingas, kompatiškas ir ergonomiškas. Tad ypač patogus naudoti ne tik namie, bet ir kelionėse.

* Universalumas. Šis valymo šepetėlis vienintelis pasaulyje produktas, sukurtas naudojant technologiją „Dual Motion“. Jis visiškai nelaidus vandeniui, todėl galima naudoti net ir maudantis duše.

* Pritaikymas. Šiuo prietaisu valykite veidą, dekoltė sritį. Laikmatis „Skin Zone“ perspės, kada laikas pereiti prie kitos vietos.

* Poveikis. Šepetėlis nuvalo makiažą, purvą, negyvas ląsteles – ir net dešimt kartų veiksmingiau, nei odą valytumėte kosmetine kempinėle rankomis. Dėl unikalios dvigubo judesio technologijos šiuo šepeteliu oda ir maloniai masažuojama, pagerėja mikrocirkuliacija, todėl lengviau įsisavinamos kasdienės odos priežiūros priemonės. Galima rinktis „Švelnaus valymo“ arba „Gilaus valymo“ funkcijas.

Gamintojų nuotr.

* Rezultatas. Vos per vieną minutę šis prietaisas atgaivins odą, grąžins natūralų, sveiką spindesį. Oda ne tik itin giliai išvaloma, bet ir stimuliuojama.

* Pasirinkimas. Pagal odos tipą ar poreikius, moterys gali rinkti skirtingus šepetėlius: skirtą jautriai odai valyti ar skirtą šveisti. Atskirai galima įsigyti ir valymo galvutes: skirtą normaliai odai (9,95 Eur/34,36 Lt), skirtą jautriai odai (11,95 Eur/41,26 Lt) ir šveičiamąjį (16,95 Eur/58,52 Lt).

Tik parduotuvėse „Douglas“

Užsakymo nr.: PT_66727336

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis