Šukuosenų modeliais tapo žinomi žmonės

Vieniems modeliams buvo tik minimaliai atnaujintas įvaizdis, kitiems – kaip kad tarnautojai N. Statkutei – šis vakaras įsimins ilgam.

Vilniaus centre esančioje grožio priemonių profesionalams parduotuvėje vyko žinomo plaukų stilisto Roberto Danilevičiaus šukuosenų šou.

Organizatorių nuotr.

Šukuosenų šou modeliais tapo garsūs žmonės: tarnautoja Nijolė Statkutė, papuošalų kūrėjai Agnė Byčiūtė-Jankauskienė ir Sigitas Praspaliauskas, atlikėjų pora Anžela Adamovič ir Žygimantas Gečas, grupės „El Fuego“ narys Tomas Pavilionis su sužadėtine, dainininke Gabriele Lileikaite. Šukuosenų šou paradui dirigavo atlikėja ir televizijos prodiuserė Rūta Lukoševičiūtė, kuriai stilistas R. Danilevičius vakaro metu net kelis kartus keitė įvaizdį.

Organizatorių nuotr.

Meistras R. Danilevičius drauge su kolege visažiste Talina, atstovaujantys “Eva Luxury” grožio studijai, kūrė vasarišką atostogų įvaizdį garsenybėms. Vieniems modeliams buvo tik minimaliai atnaujintas įvaizdis, kitiems – kaip kad tarnautojai N. Statkutei – šis vakaras įsimins ilgam. Veikliai moteriai buvo gerokai partumpinti plaukai, parinktas itin modernus sušukavimas. “Su plaukais visada ekperimentuoja. Per metus net kelis kartus pakeičiu įvaizdį”, – po šukuosenų šou sakė N. Statkutė, drąsa aplenkusi gerokai jaunesnius modelius. Palaikyti gyvenimo draugės, pasiryžusios stiliaus iššūkiams, atvyko muzikologas Darius Užkuraitis. “Labiausiai jaudinausi kurdamas šukuoseną N. Statkutei, nes ši moteris sutiko visiškai atsiduoti į mano rankas”, – sakė R. Danilevičius, prisipažinęs, kad pirmomis minutėmis net rankos drebėjo paėmus žirkles.

Organizatorių nuotr.

Atlikėjų porą A. Adamovič ir Ž. Gečą plaukų meistras R. Danilevičius nukėlė į blizgią ir siautulingą Elvi Presley epochą. Stilingiesiems aksesuarų kūrėjams A. Byčiūtei-Jankauskienei ir Sigitui Praspaliauskui buvo sukurtas itin modernus įvaizdis. Įdomu tai, kad Agnė, pati kurianti aksesuarus, renginio metu paspuošė Sigito sukurtais marokietiško stiliaus auskarais, kurie itin derėjo prie įmantraus plaukų sušukavimo. S. Praspaliauskas atvyko į renginį su augintine, rusų toiterjero kalyte Candy, kuri akimirksniu tapo vakaro žvaigžde, su kuria norėjo visi fotografuotis.

Organizatorių nuotr.

R. Danilevičiaus šukuosenų šou stebėjo visas būrys žinomų žmonių: aktorė Vaida Lisikaitė, didžėja Samanta Savickytė, laidų vedėja Gabrielė Laškaitė, drabužių dizainerė Milda Bordeux, vairuojančių moterų asociacijos prezidentė Asta Jonušienė, atlikėja Aistė Karanauskytė, fotografė Elly Jurelly, bankininkė Laura Prušinskaitė ir kt.

Organizatorių nuotr.

Sveikinimų lavinos sulaukęs šukuosenų meistras R. Danilevičius sakė, kad renginio metu kurti šukuosenas net aštuoniems modeliams nelengva, bet tai tikrai – ne asmeninis rekordas. “Italijoje prieš mados šou man yra tekę paruošti pasirodymams po keturiasdešimt modelių per vakarą”, – sakė R. Danilevičius, dalyvavęs ne viename televizijos šou projekte.

Organizatorių nuotr.

Vakaro akimirkos:

Vytauto Pilkausko nuotr.

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis