Sudie celiulitui! 5 dalykai, kurių būtina nepamiršti

Celiulitas pažįstamas daugumai moterų – ant šlaunų, sėdmenų ar pilvo esančios apelsino žievelę primenančios duobutės neaplenkia net supermodelių.

Dažniausiai celiulito atsiradimą nulemia hormonai, genetika ir nesveikas gyvenimo būdas. Visiškai atsikratyti celiulito beveik neįmanoma, tačiau tikrai yra būdų, galinčių padėti jį pažaboti ir pagerinti išvaizdą. Prancūzijos natūralios kosmetikos kompanija L‘OCCITANE atskleidžia 5 taisykles, kurias būtina prisiminti norint pasigražinti prieš artėjantį bikinio sezoną.

Gamintojo archyvas

1. Sveika mityba.

Peržiūrėkite savo meniu ir kasdienį racioną papildykite maistu, kuris padės deginti riebalus, gerins medžiagų apykaitą ir taps jūsų sąjungininku kovoje su celiulitu. Tai galėtų būti: ananasai, pipirai, obuoliai, citrinos, žalioji arbata, brokoliai, cukinijos ir t.t. Jūsų vartojamame maiste turėtų būti gausu omega-3 riebalų rūgščių ir antioksidantų, taip pat labai svarbu gerti pakankamai vandens.

2. Masažas.

Masažuodama celiulito pažeistas vietas pagerinsite jų kraujotaką ir limfos tekėjimą – tai ne tik padės pašalinti toksinus, bet ir išjudins poodiniame sluoksnyje esančias riebalų sankaupas, sudarančias tą nemalonųjį apelsino žievelės įspūdį. Masažą atlikite reguliariai, pradėdama nuo pėdų kilkite į viršų, masažuokite kūną sukamaisiais judesiais. Masažo metu oda turėtų būti švari, patepta aliejumi – tam puikiai tiks odą stangrinantis migdolų kūno aliejus.

3. Šveitimas.

Reguliariai šveiskite odą – taip ne tik pašalinsite negyvas odos ląsteles ir nešvarumus, bet ir suaktyvinsite kraujotaką. Jau po kelių savaičių pastebėsite, kad oda tapo švelnesnė, lygesnė ir stangresnė, o celiulitas tapo gerokai mažiau pastebimas. Naudojant migdolų šveitiklį švelniai nuprausite odą ir paruošite ją sekančiam etapui.

Gamintojo archyvas

4. Stangrinimas.

Pakoreguokite kūno linijas naudodama specialiai tam pritaikytus produktus, pavyzdžiui, anticeliulitinę želė. Odą stangrinančius produktus derinant su sveiku gyvenimo būdu galima pasiekti neįtikėtinų rezultatų kovoje su celiulitu, pagražinti kūno linijas ir netgi sumažinti apimtis.

5. Drėkinimas.

Kuomet oda tinkamai drėkinama, ji tampa elastingesnė, glotnesnė, švytinti, o celiulitas tampa mažiau pastebimas. Optimaliam odos drėkinimui buvo sukurtas migdolų kūno kremas. Šis kremas praturtintas migdolų aliejumi ir pieneliu, tad oda akimirksniu tampa švelni kaip aksomas, pamaitinta ir glotni.

Nors stebuklingo būdo, padėsiančio akimirksniu išnaikinti celiulitą, tikrai nėra, tačiau jei prisiminsite šiuos 5 dalykus ir paversite juos savo kasdienybės dalimi, jau visai netrukus galėsite džiaugtis stangresne, lygesne oda ir grakštesnėmis figūros linijomis.

KONKURSAS

Laimėtoja - Irena Puklevičienė

Kaip atsiimti prizą, pranešime el. laišku.

Gamintojo archyvas

Užpildykite anketą, atsakykite į klausimus – vienas teisingai atsakęs konkurso dalyvis gaus nuostabiųjų migdolų prizą – rinkinį, kurį sudaro: šveičiamasis muilas, dušo aliejus (250 ml) ir rankų kremas (30 ml). Šie produktai pasirūpins, kad jūsų oda ne tik būtų sudrėkinta ir atgaivinta, tačiau užtikrins ilgalaikį jos švelnumą!

Užsakymo nr.: PT_74070622

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis