Stulbinantys pokyčiai: lengvai ir neskausmingai svajonės link

Stulbinami išvaizdos pokyčiai šiandien įmanomi ir be chirurgo pagalbos. Grožio namų „Glamour style“ specialistė pataria: tereikia žinoti, kas labiausiai tinka prie Jūsų veido bruožų bei asmeninio stiliaus, ir savo įvaizdį pakeisite lengvai ir neskausmingai.

Studentė Kotryna šiandiena negali atsigėrėti savimi. Kukli mergina iki šiol nedrąsiai žvelgdavo į veidrodį. Kiek save pamena, jos plaukai visada vos siekdavo pečius. Ilgesnių niekada neturėjo, imdavo šiurti galai, reikėdavo trumpinti. Tad ilgi, sveiki plaukai buvo viena iš didžiausių jos svajonių.

Nusprendusi pasikeisti bei atrasti sau labiausiai tinkantį stilių, savarankiškai mergina neeksperimentavo, kreipėsi į profesionalus – grožio namų „Glamour style“ įkūrėją, vizažistę bei įvaizdžio konsultantę Ramintą Babrauskienę.

R. Andre nuotr.

„Kotryna norėjo sužinoti, kokia plaukų spalva, kirpimas ir makiažas jai labiausiai tinka. Pakvietėme ją apsilankyti pas mus salone. Kotryna papasakojo, ko tikisi, aš – trumpai papasakojau, kas šiuo metu madinga, kas tiktų prie jos veido bruožų“, – prisimena R. Babrauskienė.

Svajonė – ilgi plaukai

Vos išgirdusi, kaip viltingai Kotryna pasakojo apie niekada neturėtus ilgus plaukus, įvaizdžio kūrėja tvirtai nusprendė, kad būtent šią studentės svajonę įgyvendins pirmiausia. Per kelias dienas Kotrynai buvo atlikta plaukų atgaivinimo terapija. Vėliau merginos plaukai buvo nudažyti, priaugintos ilgos sruogos. Galiausiai atliktas makiažas bei visus pokyčius įamžinanti fotosesija.

„Daugiausia dėmesio skyriau Kotrynos plaukams. Šį pavasarį ypač madingi natūralūs atspalviai, tad rinkdama plaukų spalvą, stengiausi išlaikyti kuo daugiau natūralumo. Plaukus pagyvinome ugniniu atspalviu, kuris Kotrynai suteikė blizgesio. Taip pat atgaivinome seniai nekirptus galiukus, subangavome garbanas, merginos šukuosena tapo lengva. Vėliau ėmiausi įvaizdžio formavimo etapų. Suformuota gražiausius merginos bruožus išryškinanti šukuosena, prie jos parinktas ir makiažas“, – pasakojo R. Babrauskienė.

Studentei Kotrynai buvo atliktas įvaizdžio keitimas. Įvaizdis – Raminta Babrauskienė Makiažas - Raminta Babrauskienė Plaukų priauginimas - Raminta Babrauskienė Plaukų dažymas bei terapinės procedūros – „Glamour Style“ grožio namų specialistė.
R. Andre nuotr.

Sezono mada - gaivus ir natūralus makiažas

Retai makiažą naudojanti mergina prisipažino, mažai ką težinanti apie sau tinkančias spalvas, vakarinio ar dieninio makiažo skirtumus. Įvaizdžio formavimo specialistė R. Babrauskienė savo klientei atskleidė, kaip makiažu galima maskuoti odos nelygumus, kaip odą galima apsaugoti nuo išorinių faktorių, kaip išryškinti savo privalumus kasdieną. Specialistė pastebi, kad moterys šiandien vis mažiau laiko skiria savo stiliaus bei įvaizdžio paieškoms. Būtent tada padėti gali specialistai, kurie patars, kas kiekvienai labiausiai tinka.

„Kiekviena mergina turi jai geriausiai tinkančius atspalvius, ryškumus. Kotrynai stengėmės išlaikyti tvarkingą ir išraiškingą antakių bei tiesią, paryškintą blakstienų linijas. Šešėlius parinkau natūralių pilkų, rudų atspalvių. Merginai atlikau veido modeliavimo su kosmetika procedūrą, kurios metu išryškinome tam tikrus vaido kontūrus ir paslėpėme jo trūkumus. Griežtos ir ryškios lūpos šiam stiliui netiko, tad parinkome lengvą, kreminį blizgesį, kuris paryškino ir suteikė gaivumo“, – komentavo įvaizdžio kūrėja.

Rūpintis savimi – kasdienybė

Specialistė su kliente taip pat aptarė, kokios drabužių spalvos bei aksesuarą labiausiai tiks prie naujojo studentės įvaizdžio. Pati Kotryna savo pokyčiais yra labai patenkinta. Mergina džiaugiasi, kad nuo šiol nesugaišdama daug laiko prie veidrodžio, atrodys ryškiau, gaiviau ir kur kas gražiau.

„Glamour style“ makiažo meistrė pastebi, kad 2015 metų makiažo tendencijos išsiskiria savo spalvų bei tonų natūralumu. Dominuoja lengvumas, švarumas ir gaiva. Specialistė taip pat primena, kad kiekviena moteris privalo tinkamai prižiūrėti savo odą bei plaukus, nes tik tokiu atveju jie bus sveiki, žvilgantys.

Pasak jos, odos drėkinimas ir maitinimas yra kasdienė būtinybė. Taip pat moterys neturėtų pamiršti apie dieninės ir vakarinės kreminės pudros skirtumus: vakarui tinkama naudoti tankesnės konsistencijos. Visas ryškesnes veido bruožų modeliavimo priemones taip pat patariama naudoti tik vakariniam makiažui. Dienos metu užteks neutralių, veido bruožus paryškinančių, kosmetikos priemonių.

Užsakymo nr.: PT_67263402

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis