SPA namuose, arba Amžinai 39-erių

Galima iš pirmo žvilgsnio įsimylėti žmogų. Na, gal dar šalį arba dainą, bet ar galima pamilti kosmetiką? Pažįstama kosmetologė tikina, kad įmanoma ir tai. Štai ji iš pirmo žvilgsnio įsimylėjo prekių ženklo „Dr. Grandel“ grožio priemones ir sulig kiekviena diena ši meilė tik stiprėja. Susigundau jas išbandyti ir aš.

„Su „Dr. Grandel“ kosmetika pradėjau dirbti prieš dvejus metus ir galutinis rezultatas manęs dar nė karto nenuvylė, – sako kosmetologė. – Nes aš visada randu, ką pasiūlyti, – ir toms, kurios ateina skųsdamosi odos problemomis, ir toms, kurios nori tiesiog pasilepinti, suteikti odai daugiau spindesio ir jaunatviškumo.“

Ką gi, pasilepinti ir kiek atjaunėti norėčiau ir aš – jau senokai esu perkopusi lemtingąją 40-ties metų ribą. Kita vertus, ir problemų šiek tiek turiu. Mano oda yra gana jautri ir sausa, tad stengiuosi labai atsargiai naudoti kosmetiką su itin aktyviomis veikliosiomis medžiagomis.

Kosmetologė sako, kad ji pati yra jautriaodė, todėl daugumą priemonių išbando ir tuomet žino, ar jas galima siūlyti klientėms. Nuvaliusi mano veidą pieneliu, ji ryžtasi užtepti didesnės koncentracijos šveičiamąją priemonę su vaisių rūgštimis. Tai pašalins negyvas epidermio ląsteles ir sustiprins kitų priemonių poveikį. Po kelių minučių ant viršaus šepetėliu užtepa kaukę su liposomomis. Kaukė akimirksniu apgaubia odą švelniu tarsi šilkas šydu, atpalaiduoja raumenis ir raukšleles. Po 10 minučių veidą nuvalo. Atsargiai perbraukiu jį pirštų galiukais – oda atrodo it aksominė. Ir šiek tiek kaista.

Grožio specialistė mane nuramina – sako, kad tokia reakcija į rūgštis yra normali. Be to, „Dr. Grandel“ priemonėse esančios vaisių rūgštys nėra labai agresyvios, produktus galima naudoti net vasarą. Kad nuramintų sudirgusią ir kiek paraudusią odą, kosmetologė ją patepa ampulėje esančiu eliksyru „SOS“. Tuomet palepina mane veido masažu ir galiausiai užtepa veido kaukę „Beautygen“ su snieginių dumblių ekstraktu. Sužinau, kad ši veiklioji medžiaga, išgaunama iš Alpių kalnuose augančių gėlių, buvo pripažinta vienu geriausių šio amžiaus kosmetologijos atradimų. Mat itin efektyviai lygina raukšles. Lieka paskutiniai potėpiai linijos „Timeless“ lengvos tekstūros kremu ir raukšleles, paburkimus ir patamsėjimą mažinančiu paakių kremu „Performance 3D Eye“ – ir... Pažiūrėjusi į veidrodį matau gerokai jaunesnę būtybę nei ta, kuri prieš valandą įžengė pro kabineto duris. Veidas taip švyti, kad nebenoriu jo tepti jokia kremine pudra, tad visą likusią dieną vaikštau be makiažo, rinkdama susižavėjusius žvilgsnius ir komplimentus.

Reklamos užsakovas

SPA namuose, arba Amžinai 39-erių

Namo parsinešu nedidelę dovanėlę – ampules simboliniu pavadinimu „Forever 39“. Įdomu, kaip jie atspėjo, kad tai buvo gražiausi mano metai? Užsukusi į tinklalapį grandel.lt sužinau, kad ši priemonė su stangrinamosiomis, atnaujinamosiomis aktyviosiomis medžiagomis aktyvuoja kolageno, elastino ir hialurono gamybą, todėl mažina raukšles, suteikia veido ovalui jaunatvišką V formą, o dėl rubino pudros poveikio oda vėl tampa švytinti ir nuostabi. Dėl visa ko nutariu tai išbandyti kitos dienos vakarą, mat nežinau, kaip mano jautrioji oda reaguos į tokį kiekį visokio gėrio.

Reklamos užsakovas

Ampulei susigėrus, pasitepu odą lengvu kremu ir einu miegoti. Bingo! Rytą pabudusi nejaučiu pastaruoju metu vis dažniau kamuojančio tempimo pojūčio, o veidas atrodo ne tik gaivus, bet ir gerokai lygesnis. Rytą praleidžiu nagrinėdama internete kitus „Dr. Grandel“ pasiūlymus. Mane maloniai nustebina jų gausa. Pasirodo, namie gali pasidaryti kuo puikiausią SPA, nes šio prekių ženklo priemonių asortimentas itin platus – nuo šveitiklių iki kaukių, gali išsirinkti tinkamą tiek pagal savo odos tipą, tiek pagal amžių.

Ypač didelė priemonių ampulėse pasiūla. Tai nuostabi greitoji pagalba tokioms kaip aš – nuolat skubančioms, neturinčioms laiko ilgoms procedūroms, bet trokštančioms greito poveikio. Išsirenku 5 labiausiai patikusias priemones ir pasirengiu rimtai kovai su laiku. Žinau, kad niekuomet nebebūsiu 39-erių, bet kodėl apie tai turėtų žinoti kiti?

Reklamos užsakovas

5 priežastys pamilti „Dr. Grandel“ kosmetiką

1. Ji yra laiko patikrinta. „Dr. Grandel“ jau 65 metus priklauso tai pačiai vokiečių Grandelių šeimai, tai užtikrina produktų vystymo nuoseklumą. Nenuostabu, kad ji išaugo į vieną iš pasaulinių grožio ir sveikatos, sveikų produktų pramonės lyderių ir turi partnerius visame pasaulyje.

2. Ją vertina profesionalai. Šiuo metu „Dr. Grandel“ kosmetika sėkmingai prekiaujama 40 šalių, kompanijos produktus darbe naudoja 20 tūkstančių grožio specialistų. Ilgai tai buvo tik profesionalų darbo priemonės, – tai, kad jie šia kosmetika nenusivylė tiek metų, labai daug pasako apie jos nepriekaištingą kokybę.

3. Jai kurti naudojami naujausi mokslo pasiekimai. Įmonė turi nuosavą tyrimų centrą, kuriame kuriami nauji pažangūs produktai, ir modernią gamyklą Vokietijoje. Produktams gaminti naudojamos ypač veiksmingos biologiškai aktyvios medžiagos – kamieninės ląstelės, augalų ekstraktai, vertingi aliejai, peptidai, modernūs biotechnologiniai kompleksai. Prasiskverbti į odą jiems padeda mikrosferos, liposominės sistemos, nanotechnologinius sprendimus pritaikant sukurti kompleksai.

4. Jos asortimentas patenkina pačių įvairiausių poreikių klientus. Šis prekių ženklas apima 15 kosmetikos produktų linijų ir 120 gaminių. Tai suteikia galimybę išbandyti įvairias procedūras tiek kosmetologo kabinete, tiek namie, atsižvelgiant į savo odos tipą ir amžių.

5. Ji yra visiems prieinama. Tai, kad ši kosmetika peržengė kosmetologų kabinetų ribas ir ją galima įsigyti vaistinėse bei internetu, tapo tikru išsigelbėjimu šiuolaikinėms aktyvioms ir užimtoms, bet savo išvaizdai aukštus reikalavimus keliančioms moterims.

Užsakymo nr.: PT_76272643

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis