Šiandien italių makiaže akcentuojamas akių išraiškingumas

Išskirtiniame „Pupa“ naujienų pristatyme vizažistas Federico Lucci supažindino su karščiausiomis makiažo naujienomis iš Italijos.

Prieš 30 metų įkurtas prekinis ženklas „Pupa“ šiandien – itališkos kosmetikos lyderis pasaulyje. Vilniuje apsilankęs tarptautinis mokymo treneris Federico Lucci pastebėjo, kad kaip ir visame pasaulyje, Italijoje didelis dėmesys kreipiamas natūralumui.

Organizatorių nuotr.

Tad neatsitiktinai „Pupa“ pristato kosmetikos priemonių „Natural side“ liniją, kurių sudėtyje yra 86-100 procentų natūralios kilmės ingredientų. Šioje linijoje galima rasti makiažo bazę, maskuoklį, kompaktinę pudrą.

Organizatorių nuotr.

Gamintojas siūlo ir kitų naujienų – makiažo pagrindą, kuris suteiks Instagrmo filtrų efektą, tobulą odą be kaukės efekto. O akių šešėlių paletės su 10 matinių, metalo ir satino spalvų padės sukurti makiažą bet kokiai progai – kasdienai, gimtadieniui ar išskirtiniam vakarėliui. Prie 4 palečių priderinti ir akių pieštukai.

Organizatorių nuotr.

Organizatorių nuotr.

Italės, pasak vizažisto, šiuo metu didesnį dėmesį skiria akių makiažui. Tačiau neatmestina, kad po kiek laiko jos labiau norės pabrėžti lūpas.

Organizatorių nuotr.

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis