Šį pavasarį madingas bohemiškas įvaizdis - išbandyk!

Artėjant šiltesniems orams madingas tampa šiek tiek nerūpestingas bohemiškas įvaizdis: palaidos bangos ar sušiaušti kirpčiukai, vos pastebimas makiažas ir natūralios spalvos. Išbandykite!

Svarbus bohemiško įvaizdžio elementas – atsaini šukuosena, tai gali būti ir ilgi plaukai, ir trumpas kirpimas. Šį pavasarį madinga kiek ilgesnė pečius siekianti bob stiliaus šukuosena. Taip pat į madą grįžta ilgi kirpčiai, ypač stilingai atrodys kirpčių ir ilgų plaukų derinys, tokią šukuoseną pamėgo ir aktorė Jessica Biel.

Aktorė Jessica Biel
Aktorė Jessica Biel
AFP/Scanpix
Trumpesnis kirpimas taip pat gali būti bohemiškas, tereikia subanguoti plaukus karštomis žnyplėmis arba įprastais suktukais. Pataršykite šukuoseną rankomis, kad ji atrodytų valiūkiškesnė.
Dianna Agron
Dianna Agron
AP/Scanpix
Karlie Kloss
Karlie Kloss
AP/Scanpix
Pasak vizažisto Tomo Pecheux, yra gausybė bohemiško makiažo variantų, tačiau jis siūlo išbandyti lengvą ir paprastą variaciją, kuriai reikės kokybiško makiažo pagrindo bei pudros, sidabrinių ar perlamutrinių šešėlių, blakstienų tušo ir matinių bordinio atspalvio lūpų dažų.

1. Nuvalius ir sudrėkinus veidą, jį reikia padengti veido pagrindu, sutvirtinti biria pudra.

2. Akių vokus patepkite pasirinktais perlamutru žibančiais šešėliais, bet tik šiek tiek, kad akies vokas nežymiai žėrėtų.

"Derek Lam"
Sipa Press/Scanpix
3. Blakstienas kruopščiai nudažykite juodu tušu, tačiau jo nepadauginkite, kad blakstienos neapsunktų.

4. Lūpoms naudokite matinį burgundiško atspalvio atspalvio lūpdažį, tačiau lūpų juo nedažykite. Patepkite šiek tiek spalvos ant pirštų ir jais patapšnokite lūpas, tuomet šios atrodys svajingai ir viliokiškai.

Taigi, 4 paprasti žingsneliai ir aplinkinius žavėsite bohemiškos svajoklės įvaizdžiu.

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis