Sandros pokyčiai - komplimentų neatsiginu

Pristatome trečiąją įvaizdžių pokyčių projekto dalyvę Rasą. Pokyčius rengia moteris.lt ir salonas „Greenas“.

Sandra:

„Apie išvaizdos pokyčius svarsčiau ilgą laiką, bet vis nesiryžau. Tik visai neseniai pradėjau dažyti plaukus, norėjau tapti ryškesne. Kai pamačiau informaciją apie pokyčių projektą, nusprendžiau išmėginti laimę. Šie metai man itin permainingi, todėl, pamaniau, kad atėjo metas ir išvaizdos pokyčiams.

D. Lopetaičio nuotr.

Nors apie mano dalyvavimą šiame projekte žinojo tik keletas žmonių, pokyčiai neliko nepastebėti. Sulaukiau labai daug komplimentų, o svarbiausia, kad pati jaučiuosi puikiai. Pokyčiai man suteikė daugiau pasitikėjimo savimi, žavesio, džiaugiuosi savo sprendimu sudalyvauti šiame projekte – net ši vasara man bus visai kitokia nei prieš tai buvus.“

Plaukai

Sandrai plaukų meistrė nukirpo „pavargusių“ plaukų galiukus, atnaujino kirpimą. Nuotraukose aiškiai matosi iššviesėjimo efektai, kuriuos dar paryškina plaukų sušukavimas.

D. Lopetaičio nuotr.

Nauja šukuosena suteikia plaukams lengvumo bei judesio.

Makiažas

Jis pritaikytas prie laisvalaikio stiliaus. Laisvalaikio makiažas pagal naujausias šio sezono tendencijas, pabrėžiant idividualų moters spalvini tipą: švytintis veidas, skaistalai, rausvos saulės atspalviai, mėlynas laineris, gaivūs persikiniai lūpų dažai.

D. Lopetaičio nuotr.

Patogūs drabužiai ir naujas plaukų stilius - tai ko reikia moteriai, kad ji jaustųsi puikiai.

Įvaizdį kūrė:
Salonas „Greenas“, www.greenassalonas.lt
Boutiqe "Bianco",
https://www.facebook.com/Bonjour-Bianco-1631488373733411/?fref=ts
Fotografas Dovydas Lopetaitis, www.dlopetaitis.lt

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis