Rytų gražuolių odos puoselėjimo paslaptis

Vienas labiausiai užburiančių reginių ant raudonojo kilimo – elegantiškos ir romios kinų aktorės, vilkinčios garsiausių Europos mados namų drabužius. Zhang Ziyi, Fan Bingbing, Bianca Bai ir kitos juodaakės gražuolės, atrodo, įveikė žemės traukos ir laiko bėgsmo dėsnius.

Neįtikėtina, bet visagalis laikas nepalieka pėdsakų jų veide. Ir tai ne plastikos chirurgų nuopelnas. Tiesiog Rytų grožio protokolas pagrįstas ir šimtmečių tradicijomis, ir tradicinės kinų medicinos principais. Tik kadaise kremus ir losjonus maišydavo asmeninis imperatorienės gydytojas, o šiandien jie kuriami pagal naujausias šiuolaikinio mokslo technologijas.

Moters oda tiesiogiai atspindi jos savijautą ir pasitikėjimą savimi: tai ta jos pusė, kurią ji demonstruoja visam pasauliui. Tad nenuostabu, kad dailiosios lyties atstovės praleidžia nemažai laiko puoselėdamos odą. Juk daugelį metų jos buvo mokytos, kaip paslėpti odos trūkumus.

Nuoširdus dėmesys savo kūnui ir jo poreikiams yra tiesiausias kelias į grožio, sielos ir puikios savijautos harmoniją. Būtent todėl Tolimųjų Rytų grožio patarimai šiandien europietėms tampa labai aktualūs – jie kalba apie dėmesį mitybai, akupunktūrą, masažus, energetinę mankštą ir subtilias grožio puoselėjimo priemones, kurios yra paremtos šimtametėmis tradicijomis ir šiuolaikinių technologijų pažanga.

Dar pirmajame mūsų eros amžiuje parašytoje vienoje pirmųjų kinų knygų apie augalus Ben Cao Jing buvo kalbama apie vidinę augalų galią ir energiją – jeigu kiekvienas gyvas sutvėrimas žemėje turi savo energiją, ją tikrai turi ir augalai. Tad kinai ėmė domėtis, kokią teigiamą įtaką daro žmogaus organizmui ir odai teisingai parinkti ir energetiškai suderinti augalai. Iš to gimė grožio puoselėjimo ritualai, iki šių dienų aktualūs moterims, norinčioms išsaugoti ilgalaikį ir natūralų grožį.

Daugiau nei prieš 20 metų atsirado kinų tradicine medicina paremtos priemonės, tobulai tinkančios visiems odos tipams, subalansuojančios ir nuraminančios streso kamuojamą odą bei išlaikančios natūralų ir harmoningą moters grožį. Kinijoje, Prancūzijoje, Italijoje, Ispanijoje nepaprastos sėkmės sulaukusios kompanijos „Herborist“ produktų jau galima rasti ir Lietuvoje. „Herborist“ paslaptis paprasta – jų kremai, kaukės, losjonai, serumai ne tik puoselėja odą, bet ir dovanoja itin asmenišką, labai malonų rūpinimosi savimi potyrį.

Remiantis tradiciniu vaistažolių mokslu, vaistų sudedamosios dalys negali būti maišomos atsitiktinai. Kiekviena jų turi atlikti tam tikrą vaidmenį formulėje, kad būtų padidintas vaistų efektyvumas. Tam veiklūs ingredientai pavadinti iš politikos pasaulio pasiskolintais vardais: imperatorius, ministras, vadovas ir asistentas. Imperatorius - įprastai yra taurus ir retas augalas, atliekantis aktyvią funkciją formulėje. Ministras - antrasis svarbus ingredientas, palaikantis Imperatoriaus vardu pavadintą augalą ir sustiprinantis jo poveikį. Vadovas - formulėje tarnaujantis antriniu tikslu, arba sustiprinantis Imperatoriaus ir Ministro vardu pavadintų augalų poveikį. Asistentas - koordinatorius, harmoningai reguliuojantis kitus ingredientus ir palaikantis visos formulės pusiausvyrą.

Kiekvienas komponentas turi aiškią paskirtį – įveikti vienas ar kitas odos problemas. Tačiau svarbiausia „Herborist“ misija yra perteikti sukauptą išmintį ir suteikti nepaprastą malonumą kasdien naudojant subalansuotas ir harmoningas priemones odai. 

Tik salonuose „Kristiana“

Užsakymo nr.: PT_65472300

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis