Rytų dovana Vakarų moterims, norinčioms sulėtinti laiką

„Annayake“ paverčia laiką savo sąjungininku. Kompanija sulėtina laiko tėkmę nekovodama su ja. Nenaudoja stresinių priemonių kovoti su odos senėjimu.

1928 metais Japonijos chemikas Shinobu Suzuki iš didžiulės meilės savo žmonai sukūrė jai kremą. O po metų įkūrė kosmetikos grupę „Pola“, kuri tapo viena iš įtakingiausių Japonijos grupių.

„Pola“ požiūris - klausytis moters, suprasti jos poreikius ir patenkinti juos. Siekdama įgyvendinti šį požiūrį, „Pola“ sukūrė platinimo tinklą, kuriame dirba 150 tūkst. konsultantų. Šie tiesiogiai bendrauja su savo klientais ir „Pola“ tyrinėtojais, kad būtų galima pasiūlyti inovacinius produktus, puikiai atitinkančius esamus klientų poreikius.

1988 m. „Pola“ sukūrė „Annayake“ – prekinį ženklą Vakarų moterims. Šitokiubūdu „Annayake“ perkėlė japonų kosmetikos tradicijas į vakarų kultūrą – skatina dialogą su klientais, siūlo Japonijoje pagamintus produktus, paremtus biotechnologijomis ir įkvėptus gamtos.

„Annayake“ paverčia laiką savo sąjungininku; kompanija sulėtina laiko tėkmę nekovodama su ja. Gamintojas nenaudoja stresinių priemonių kovojant su odos senėjimu. Priešingai, jos kuriamos priemonės nuramina ir atpalaiduoja tiek odą, tiek patį individą. Visi moksliniai japoniški tyrinėjimai yra pritaikyti vakarų moterims ir vyrams.

„Annayake“ grožio ritualai yra paremti sluoksniavimo principu: taikyti produktus pagal griežtą tvarką. Visi produktai yra sužymėti numeriais, kurie nurodo naudojimo eiliškumą.

Pristatome „Annayake“ naujienas

* Makiažo ir veido valymas

Raminamasis akių makiažo valiklis „Dual-phase eye make-up remover“

Dviejų fazių valiklis, tikslingai sukurtas akių makiažo valymui (net ir vandeniui atspariam). Produkto formulė praturtinta vyšnių žiedų vandeniu, suteikiančiu paakių odai švelnaus raminamojo pojūčio.

* Drėkinimas

„Annayake“ laboratorija paskyrė visą odos priežiūros liniją svarbiausiam epidermio poreikiui: drėkinimui. 24H linijos tikslas - išmokyti odą valdyti vandens išteklius, kad būtų išsaugota odos jaunystė. 24 H linijoje sudėtyje yra ryžių sėlenos, kurios naudojamos ir sakės gamyboje. Ryžiuose gausu aminorūgščių ir vitaminų, kurie užtikrina puikų odos drėkinimą.

Kremas „24H Body Care Continuous hydration“

Kremas akivaizdžiai atkuria kūno odos epidermį ir stiprina odą, suteikdamas nuolatinį 24 valandų drėkinimą.

* „Pakeliantis“ efektas

Paakių kremas „Lifting anti-wrinkle eye contour care“

Tikslingai sukurta inovatyvi priežiūros priemonė odai aplink akis iš vidaus užpildo sunkiai įveikiamas raukšles, akivaizdžiai pakelia vokus. Su kiekviena diena senėjimo žymės tampa mažiau pastebimos: sumažėja raukšlių aplink akis, pašalinami tamsūs ratilai ir pabrinkimai. Viršutiniai akių vokai akivaizdžiai pakelti. Akys spinduliuoja jaunyste.

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis