Rūta (23 m.): po įvaizdžio pokyčių aš vėl jaučiu gyvenimo skonį

Spalio mėn. pabaigoje kvietėme skaitytojas siūlyti savo kandidatūras įvaizdžio pasikeitimo projektui "Išdrįsk būti kitokia". Konkurso pabaigoje išrinkome 6 laimėtojas, kurioms specialistai parinks tinkamiausią šukuoseną, atliks makiažą, priderins tinkamus drabužius. Pristatome pirmąją pokyčių projekto dalyvę Rūtą Tumėnienę.

Štai ką marijampolietė Rūta pasakoja apie save ir stiliaus pokyčių projektą, kurį inicijuoja „Goldwell“: „Eksperimentuoti su išvaizda visada mėgau. Kaip ir visos merginos domiuosi mada, tendencijomis, tačiau niekada nepuolu stačia galva užsilipinti tokios pačios etiketės kaip kitos, būti tokia, kaip parašė kažkoks žurnalas, ar pasakė mados žinovas. Visada ieškau išskirtinumo, savitumo, noriu būti kitokia, išsiskirti iš minios, traukti aplinkinių žvilgsnius.

Bet atėjo metas, kai mane įsuko kasdienybes verpetas, viskas pasidarė monotoniška: studijos, darbas, namai, rūpesčiai. Pasaulis tapo pilkas ir supratau, kad nejaučiu malonumo gyventi, kažkur pamečiau man pritaikytą gyvenimo prieskonį. Atsikėliau vieną dieną ir nusprendžiau, kad čia jau ta riba, kai man gana juodos spalvos ir turiu kažką keisti. Pradėjau lankyti jogą, užsienio kalbų pamokas, dalyvauti modelių atrankose. Ir vieną dieną pamačiau išvaizdos pokyčių projekto pasiūlymą, nusprendžiau dalyvauti. Buvau pasiryžusi bet kam.

K. Sereikaitės nuotr.

Esu laiminga, kad sutikau įdomius ir žinancius savo vietą po saulę žmones. Man parinktas plaukų kirpimas buvo būtent tai, ko aš norėjau jau kuris laikas, bet vis pritrūkdavau ryžto ar nerasdavau tam laiko. Išskirtinė plaukų spalva suteikė gyvumo ir ryškumo. Makiažas išryškino veido bruožus, pabrėžė privalumus. Parinkti rūbai buvo lyg vyšnia ant pyragėlio, sudėjo paskutinius akcentus.“

Šukuosena

Kadangi Rūta yra aktyvi mergina, gyvenime užsiima įvairiausiomis veiklomis, jai buvo pritaikyta universali asimetriška šukuosena. Toks kirpimas suteikia galimybę atrodyti taip kaip norisi ar reikia tą dieną.

K. Sereikaitės nuotr.

Darbe galima spindėti elegancija ir atrodyti oficialiai, o laisvalaikiu ar vakarėlių metu, pakeitus šukavimo stilių, – ir papankuoti. Plaukų spalva pabrėžia iš Rūtos sklindantį gyvybingumą ir gerą energiją.

Apranga

Rūta dirba logistikos srityje ir daug laiko praleidžia ofise, tačiau griežtų darbo išvaizdos reikalavimų darbe nėra. Buvo nuspręsta išlaikyti dalykinį stilių, tačiau jį paversti įdomesniu ir šiuolaikiškesniu.

* Pirmame drabužių komplekte vyrauja pastelinės spalvos:

Dramblio kaulo spalvos megztinis, „Blind boutique“. Žalsva palaidinė, „Blind boutique“. Išskirtinės medžiagos sijonas, Agnes Flick dizainas. Kaklo papuošalas, „Blind boutique“.
K. Sereikaitės nuotr.

* Šventėms parinkome mažą juodą suknelę, kuri puikiai tiks darbo vakarėliui ir ne tik.

Juoda suknelė, Agnes Flick dizainas. Auskarai, „Blind boutique“.
K. Sereikaitės nuotr.

Makiažas

„Visada stengiuosi išryškinti išskirtiniausius ir gražiausius moterų bruožus, na o šios merginos neabejotinas pliusas - lūpos. Paryškinau jas šaltuoju sezonu ypač madinga matine bordo spalva ir jos veidas akimirksniu atsiskleidė, moteris tapo ryški,“, - sako visažo meistrė Justina Gafaro.

K. Sereikaitės nuotr.

„Kai po pokyčių mane išvydo šeima, draugai, išgirdau galybę pagyrų, nors man to ir nereikėjo – aš žinojau, kad gerai atrodau, nes taip ir jaučiausi. Sukurtas įvaizdis man patiko ir svarbiausia tiko. Vyras buvo maloniai nustebintas, jam patiko, bet labiausiai džiaugėsi matydamas mane laimingą ir švytinčią. Net pastebėjo, kad aš tiesiog spinduliuoju. Labai džiaugiuosi šiais pokyčiais, naujomis pažintimis. Man to reikėjo. Viskas įvyko savu laiku. Vėl matau spalvas, jaučiu gyvenimo skonį. Ir tikrai nuoširdus ir didelis AČIŪ šiai nuostabiai komandai!“ - permainomis neatsidžiaugė Rūta.

K. Sereikaitės nuotr.

Siūlome pažiūrėti video reportažą, kaip Rūtai buvo atliekami pokyčiai:

Įvaizdžio keitimo komanda

Šukuosena – Jurijus Levčenkovas ir Vaida Paliulytė, YURY grožio salonas
Rūbų stilius – Agnes Flick

Makiažas – Justina Gafaro
Nuotraukos ir video - Kristina Sereikaitė

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis