Robin Wright grožio paslaptys: ką ji daro, kad atrodytų ne 51-erių, bet 31-erių

Pripažinta aktorė, dviejų vaikų mama Robin Wright (51 m.) juokauja, kad būti aktore – labai brangus darbas. Ji privalo investuoti į savo grožį tam, kad kuo ilgiau išliktų jaunatviška ir gerai jaustųsi stovėdama prieš kamerą. Vis dėlto, atrodo, kad ji jau įminė neblėstančio grožio paslaptis.

JI LANKO ZUMBOS TRENIRUOTES...


R. Wright figūra yra nepriekaištinga – sportiška, treniruota, liekna. Dėl to ji dėkinga intensyviam sporto tvarkaraščiui, kurio dalis yra zumbos treniruotės: „Zumba yra pats geriausias išradimas moterims! Mėgstu sportuoti, bet man sunku laikytis režimo, nes greitai prarandu kantrybę ir pradedu nuobodžiauti. Tačiau zumbos metu tenka šokti, judinti klubus... Tai labai linksma!“


...TAČIAU JUOS MAIŠO SU INTENSYVIAIS PRATIMAIS


Tam, kad išlaikytų tobulą kūną, tenka paplušėti ir sporto salėje su asmenine trenere. Ši į aktorės treniruotes įtraukia jogą, bėgimą, svorių kilnojimą, barre bei pilateso treniruočių elementų.


Robin Wright
Robin Wright
Vida Press


JI LAIKOSI DIETOS

Ruošdamasi serialui „House of Cards“ aktorė privalėjo numesti svorio ir atrodyti itin liekna. Jai padėjo vadinamoji paleo dieta. Tai mūsų protėvių dietos pagrindu sukurtas režimas, kuomet reikia atsisakyti smarkiai apdirbtų maisto produktų, iš raciono išbraukti pieno produktus ir daugiausiai vartoti mėsą, žuvį, daržoves ir vaisius. Jokių angliavandenių!


JI TURI KELIS GROŽIO TRIUKUS


R. Wright naudoja prancūzišką, natūralią kosmetiką, kurią kartais keičia amerikietiška. Vakare ji veido odą tepa natūraliais aliejų mišiniais, o dieną neišsiverčia be apsaugos nuo saulės. Vienas triukas, kurį R. Wright išmoko dar jaunystėje, dirbdama modeliu, yra kremus ir serumus tepti švelniais pirštų judesiai, kaklu aukštyn – taip kaip tai daro kosmetologas procedūros metu.


Vida Press


JI NEBIJO PASINAUDOTI GROŽIO SPECIALISTŲ PAGALBA


Niekam ne paslaptis, kad Holivude botokso naudojimas yra plačiai paplitęs. Vis dėlto nedaugelis aktorių pasiryžta pripažinti, kad lygi, raukšlelių nepaliesta oda nėra vien tik duota gamtos. Viena šių drąsių moterų yra R. Wright. Ji viešai ir atvirai pripažino, kad vienas jos jaunatviškos išvaizdos „pagalbininkų“ yra botoksas – aktorė juo naudojasi kelis kartus per metus.


JI LAIKOSI FILOSOFIJOS: MAŽIAU YRA DAUGIAU


Aktorė tiek kasdieniame gyvenime, tiek filmų premjerose ar kituose viešuose renginiuose laikosi „mažiau yra daugiau“ filosofijos. Jos makiažas visada atrodo švelniai ir natūraliai, o plaukai niekada nesukelia įspūdžio, lyg jiems moteris būtų skyrusi per daug dėmesio. Būtent toks natūralistinis požiūris lemia jaunatvišką jos įvaizdį.


Robin Wright
Robin Wright
Vida Press


JI MŪVI FORMUOJANČIUS APATINIUS


Kartą žurnalo „People“ žurnalistų paklausta, ką ji daro, kad atrodytų tokia liekna, R. Wright atsakė, kad vilki figūrą formuojančius apatinius „Spanx“!


JI STENGIASI GYVENTI DŽIAUGSMINGAI


Artėjant prie penkiasdešimtmečio aktorė tarsi pražydo, ji pati mano, kad taip yra dėl iš naujo atrasto gyvenimo džiaugsmo: „Manau, kad gauname tai, ką duodame. Jei skleidi negatyvumą, būtent jį ir pritrauksi į savo gyvenimą. Jei iš tavęs sklinda džiaugsmas, džiaugsmas ir grįš. Manau, seniau ne tiek daug džiaugsmo tebuvo mano gyvenime, tačiau tik todėl, kad pati jo neskleidžiau.“


Robin Wright Penn
Robin Wright Penn
Vida Press


Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis