Redakcija bando: raudoni lūpdažiai

„Jei esate blogos nuotaikos ar nežinote, kaip elgtis, pasidažykite raudonai lūpas“, – prisimenu „Guerlain“ vizažisto Maxime’o Poulino žodžius ir padarau reviziją savo kosmetinėje.

Skaitomiausi šių dienų straipsniai:
- Savaitės ikona. K. Brazauskienė: dievinu brangius papuošalus
- Vizažistas E. Ferreira: koks yra geriausias makiažas
- 9 grėsmės laimingai santuokai, kurioms neteikiame reikšmės
- Dalyvaukite projekte „Sveikesnė ir dailesnė per 6 savaites“
- Sūrio padažas prie keptos duonos

Nors raudonos lūpos velniškai seksualu ir moteriška, esu įsitikinusi, retas vyras nori jas bučiuoti. Tai kam mes tada jas dažom, taip stengiamės rinkdamosi tobuliausiai tinkantį atspalvį? Dėl... savęs? Aš tuo netikiu.

Raudonas lūpdažis leidžia tikrai pasijusti moterimi, net jei diena labai nevykusi. Todėl bent vienerius raudonus lūpų dažus patariu nešiotis rankinėje. Tik... kuriuos?

Tikiu, kad ir jūsų kosmetinėje „gyvena“ keli raudoni lūpdažiai, o iš jų retomis progomis naudojamas gal tik vienas ar du (džiaugiuosi, jeigu klystu). Padarykite, kaip aš: vieną dieną visus juos ištraukiau į dienos šviesą, pasidažiau ir su visais jais įsiamžinau (iš karto prisipažįstu: asmenukių fotografavimas nėra ir niekada nebuvo stiprioji mano pusė), norėdama pamatyti, kaip kas atrodo „iš šalies“.

1 „Avon“ „Ultra Colour Indulgence“ (atspalvis „Red Tulip“)
2 „L‘Oréal Paris“ „Color Riche Collection Exclusive“ („Eva‘s Pure Red“)
3 „Givenchy“ „Le Rouge“ (Nr. 306, „Carmin Escarpin“)
4 „Make Up Factory“ „Creamy Lip Color“ Nr. 55
5 „Manhattan“ „Soft Mat Lip Cream“ (atspalvio pavadinimas jau nusitrynęs)
6 „Make Up Store“ „Star Lips“ („Hollywood“)
7 „Lancôme“ „L‘Absolu Rouge“ Nr. 153

Rezultatą paskelbiau savo tinklaraštyje madublogas.lt, dalijuosi ir su jumis. Galbūt padėsite man išsirinkti tuos dažus, kuriuos galėčiau nešiotis rankinėje?


Naujieji „Avon“ lūpų dažai buvo malonus atradimas: lengvai tepami, kreminės tekstūros, lūpos atrodo sudrėkintos, sultingos. „L‘Oréal Paris“ „Color Riche Collection Exclusive“ skirčiau turbūt dešimt balų: matiniai (man svarbus kriterijus), tiesa, dėl to ne taip lengvai užtepami, reikia įgudimo ir galbūt net lūpų pieštuko, tačiau stulbinamai ilgai išlieka


„Givenchy“ iki šiol buvo mano favoritas. Juos įsigijau tada, kai nuėjau į parduotuvę pasiryžusi žūtbūt nusipirkti raudoną lūpdažį. Anot konsultantės, šis atspalvis universalus ir tinka daugeliui moterų. Naudoti paprasta ir lengva, jie tikrai ryškūs ir vaiskūs. „Make Up Factory“ klampus blizgis reikalauja šiek tiek pastangų: kadangi jis skystas, yra pavojus, jog gali nutekėti, tad jam būtinai reiktų aiškaus kontūro (taigi ir pieštuko)



„Manhattan“ kreminiai lūpų dažai su šepetėliu mano kolekcijoje seniausi. Atspalvis šiek tiek avietinis (todėl nėra mano mėgstamiausias), bet kadangi tai buvo pirmieji mano raudoni dažai, taip ir liko. „Make Up Store“ buvo drąsus pasirinkimas: jie labai ryškūs, koraliniai, be to, blizgūs. Jei nesijauti kaip Holivudo žvaigždė, gali būti sudėtinga juos prisijaukinti. Vis dėlto jie man kažkuo patinka, gal dėl savo įžūlumo…


Šiuos „Lancôme“ „L‘Absolu Rouge“ pirkau tikslingai – norėjau oranžinių lūpų dažų. Tiesa, nuotraukoje jie atrodo labiau raudoni nei oranžiniai :-). Buvau juos užmetusi, bet šį pavasarį nusprendžiau atsiprašyti. Beprotiškai lengvai slysta lūpomis, gali pasidažyti net užsimerkusi ir be veidrodėlio. Atrodo, lyg lūpas teptum vazelinu, o ne lūpų dažais

O kokius lūpdažius nešiojatės jūs?

Beje, tas pats M. Poulinas nuoširdžiai tikina, kad raudonos lūpos tinka absoliučiai visoms moterims, tik reikia atrasti savo atspalvį. Taigi – pirmyn!

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis