Produktai, kurie sprendžia naujo amžiaus odos problemas

Bėgantis laikas, civilizacija, užterštas oras kenkia mūsų odai.

1980-ųjų pabaigoje įžvalgūs grožio industrijos chemikai ir botanikai pradėjo tyrinėti augalų poveikį, siekdami juos pritaikyti tradicinėje medicinoje.

Gamintojo nuotr.

Mokslininkai siekė rasti sprendimą, kaip augalai galėtų padėti sprendžiant opias XXI-ojo amžiaus odos problemas. Norėdami sukurti pirmąją pasaulyje itin veiksmingą veido odos priemonę iš natūralių medžiagų, specialistai tradicines koncepcijas derino su pažangiomis mokslo technologijomis. Šis prekės ženklas buvo „Origins“.

Gamintojo nuotr.

„Origins“ produktai gaminami naudojant natūralias ir sertifikuotas sudėtines dalis bei 100 % natūralius eterinius aliejus. Jie gaminami be parabenų, ftalatų, propilenglikolio, mineralinio aliejaus, PABA, naftos produktų, parafino, DEA ir gyvulinės kilmės medžiagų. Kuriant produktus naudojami tik atsinaujinantys resursai, vėjo energija bei aplinką tausojančios gamybos technologijos.


„Origins“ produktai buvo kuriami prižiūrint daktarui Lieve'ui Declercqui. Jis yra botanikų komandos vadovas, apgynęs daktaro laipsnį augalų fiziologijos srityje. Daugiau nei 100 mokslininkų komanda kruopščiai tiria ir tikrina „Origins“ produktams naudojamas veikliąsias augalų medžiagas, 100 % natūralius eterinius aliejus ir sertifikuotas organines sudėtines dalis, jų klinikinį poveikį bei saugumą.

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis