Produktą išbandžius: šis turi būti ant kiekvienos moters naktinio stalelio

Balandžio mėnesį kvietėme Jus dalyvauti konkurse ir išbandyti DR.GRANDEL produktus. Siūlome penkių moterų, testavusių DR.GRANDEL serumą su hialiuronu, atsiliepimus.

5 laimingosios daugiau nei savaitę naudojo DR.GRANDEL – „Hyaluron“ (3 vnt.) ampulės ir „Hyaluron at night“ (3 vnt.) ampules.

DR.GRANDEL „Hyaluron“ – intensyviai priežiūrai skirtas, raukšles užpildantis koncentratas ampulėse, kuris drėkina, glotnina ir putlina odą. Net ryškios sausoje odoje susiformavusios raukšlės yra užpildomos iš vidaus ir ženkliai sumažėja. Tinka visų tipų odai.

DR.GRANDEL „Hyaluron at night“ ampulės puikiai tinka, jei ieškote intensyvaus drėkinimo nakties metu. Ji papildo odos drėgmės atsargas, kad oda ryte būtų gaivi ir jaunatviška. Aktyvūs ampulės ingredientai – depot hialurono rūgštis, augalinių aliejų kompleksas, medžiagų sintezės aktyvatorius, aktyviai veikdami jūsų miego metu, suteikia odai gaivumo, putlumo ir skaistumo.

Hialurono rūgštis prasiskverbia giliai į odą ir ten išlaisvina reikiamą kiekį drėgmės. Tuo pačiu metu stimuliuojama natūrali hialurono ir elastino gamyba. Kol jūs mėgaujatės grožio miegu, avokado aliejus, skvalenas ir erškėtrožių sėklų aliejus skatina ląstelių regeneraciją. Tinka sausai, normaliai ir mišriai odai.

Štai ir atsiliepimai:

Alda (33 m.)

Mano oda linkusi sausėti. Pirmiausia mane nustebino itin malonus DR. GRANDEL produktų kvapas. Antra, labai patiko serumų konsistencija, o trečia, labai greitai isigeria į odą.

Užtepus naktinio serumo jaučiasi tempimas ir vėsa, bet tokia maloni. Kai serumas įsigeria, dingsta tempimo bei lipnumo jausmas, oda neblizga. Ji tampa švelni ir pamaitinta. Panaudojus ampules kelias dienas, oda tapo normali, neliko sausumo ir tempimo jausmo. Dabar mano veido oda švelni ir skaisti.

„Hyaluron“ ampules nuo raukšlelių tepu rytais. Užtepus jaučiamas toks keistas jausmas, tarsi kas tempia veido odą, bet neįkyriai. Naudoju savaitę ir jau galiu pasakyt, kad tikrai sumažėjo smulkių raukšlyčių apie akis bei ant kaktos. Manau, efektinga priemonė kovojant su raukšlelėmis.

Šie produktai tikrai pateisino mano lūkesčius. Juos neabejotinai naudosiu ir ateityje – šie produktai turėtų būti ant kiekvienos moters naktinio stalelio!

Vijolė (37 m.)

Mano oda labai jautri ir labai sausa. Pabandymui gavau 3 ampules nakčiai ir 3 dienai.

Ampulės nakčiai tobulos, jos man labai patiko, pirmą kartą susitepiau visą kiekį, buvusį ampulėje. Susigėrė puikiai, skaniai kvepėjo, oda jautėsi tikrai sudrėkinta, pamaitinta.

Po kelių dienų išbandžiau ampulę dienai, vėl sutepiau visą ampulės turinį. Puikaus kvapo serumas, susigėrė neblogai, bet apie 3-4 valandas veidas blizgėjo.

Kitus kartus tepiau jau po pusę ampulės kas kelias dienas, visiškai pakakdavo ir pusės ampulės vienam kartui.

Ampulės nakčiai tobulos, joms duočiau 10 balų. Dieninės irgi patiko, viskas gerai, išskyrus veido blizgesį, dėl jo dieninėms skirčiau 9 balus.

Dukros jau po pirmo karto, panaudojus serumą, pastebėjo, kad mano raukšlės, kurių turiu tikrai nemažai, ženkliai sumažėjo. Likau labai patenkinta ir esu dėkinga už galimybę išbandyti tokias nuostabias priemones.

Asta (53 m.)

Laimėjau serumą – dienines ir naktines ampules. Mano oda problematiška: išsausėjusi, vietomis paraudusi, su išsiplėtusiomis poromis. Serumu likau patenkinta, naudojau kas trečią dieną – ryte ir vakare. Ypač gerą poveikį jausdavau ryte, po vakarinio panaudojimo – oda būdavo lygi ir švelni.

Po dieninio serumo gal kiek blizgėdavo oda, bet šiek tiek kompaktinės pudros – ir veidas būdavo skaistus. Bandymas pasiteisino, manau ir toliau naudosiu šį serumą. Ačiū už mano atradimą!

Alfreda (68 m.)

Mano oda neproblematiška. Kosmetikos naudoju mažai, tačiau bėgant metams ir atsiradus raukšlelėms, jos vis tiek reikia.

Gavusi išbandyti ampules pradėjau nuo serumo, skirto nakčiai, ir buvau sužavėta. Efektą pajaučiau iš karto, serumas akimirksniu įsigėrė, oda liko gaivi, maloni, švelni lyg aksomas. Toks pat efektas buvo ir nubudus ryte.

Po dienos panaudojau dienai skirtą serumą. Jis man patiko dar labiau, o tą švelnų aromatą iki šiol atsimenu...

Priemonėmis likau patenkinta. Atrodo, kad ir raukšlės – nebe tokios gilios ir oda pasidarė lygesnė.

Jolita (49 m.)

Naudojau ampules. Mano odai labiau tiko naktinis serumas. Oda tapo lygesnė, iš ryto ji švelni, neišsausėjusi. Labai mielas kvapas.

Po dieninių dar reikėdavo ant odos kažko užtepti, nes oda labai blizgėdavo.

Apibendrinant – poveikis neabejotinas! Manau, tą produktą reikia naudoti ilgiau arba net nuolat. Panaudojus ilgiau ir efektas būtų didesnis. Manau, oda taptų skaisti, švelni, spindinti, ilgiau liktų jaunatviška. Nuostabu, kad serumai turi ir drėkinimo efektą. Mano oda sausa, tad jai tokie produktai yra būtini!

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis