Pritrenkiamų lūpų paslaptis + KONKURSAS

Kiekvieno žmogaus veidas vienu ar kitu bruožu patraukia aplinkinių dėmesį. Ar tai būtų šiandien užsivilkta nauja suknelė, išraiškingas žvilgsnis ar nuotaiką pabrėžiantys lūpų dažai – viena ar kita detalė visuomet yra išvaizdos „kabliukas“.

Moterys nuo seno žino, kad paryškinant vieną bruožą galima nukreipti dėmesį nuo kito mažo trūkumo, paryškinus gražiausią savo veido privalumą, sukurti pritrenkiančią išvaizdą.

Tokiu būdu siųsti aplinkiniams žinutę – itin paprasta: seksualios ir nepakartojamos moters nuotaiką atspindėti padės lūpų dažai. Plačią atspalvių paletę (juk kiekviena unikali ir geriausiai žino, kokios tiksliai spalvos ji nori) siūlo „Al Bacio“ – tai lūpų dažai, kurių asortimente yra net devyni madingi atspalviai. Lyg iš gėlių sodo ar aukštosios mados podiumo nužengusi paletė – dabar kiekvienos moters kišenei ir stiliui.

„Al Bacio“ lūpų dažai išskirtiniai dar ir tuo, kad nepaprasta tekstūra leidžia lūpas padengti tolygiai, išvengti subėgimo į raukšleles ar „nuvalgyto“ lūpdažio efekto. Lūpų transformacija akivaizdi – net pačias neišraiškingiausias lūpas „Al Bacio“ paverčia žėrinčiomis, seksualiomis lūpytėmis. Kaip paprasta išreikšti save, ar ne?


„Gabriella Salvete“ lūpų dažų paletė prasideda švelniais rožiniais tonais, kurie lyg fėjų dulkės švelniai apgaubia lūpas princesės įvaizdį pasirinkusioms moterims. Laukinio sodo žiedų įkvėpti violetiniai atspalviai sukurs išskirtinę pašėlusios, unikalios moters asmenybę. Na o viliokėms turbūt net nereikia sakyti, kad pasirinktas raudonas „Al Bacio“ vyrus vers kristi po kojomis.

Įkvėpti gamtos, išraiškingos ekspresijos atspalviai – geriausia priemonė išreikšti save, priversti visus atsisukti ir kaisti iš pavydo. Belieka nuspręsti, kokį vaidmenį renkatės šiandien, ir rinktis jį vos vienu lūpų dažų brūkštelėjimu.

Norite išbandyti „Gariella Salvete“ grožio priemones? Dalyvaukite konkurse!

Užsakymo nr.: PT_68019700

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis