Pristatyta madingiausia lūpų spalva

Mados savaitės atnešė ne tik naujų aprangos, bet ir grožio tendencijų. Viena ryškesnių – oranžiniai lūpų dažai. Šia spalva lūpas paryškinusios garsenybės vis dažniau matomos ir ant raudonojo kilimo.

Įspūdingai šįmet atrodė dizainerės Donnos Karan mados namų „DKNY“ 2014 m. pavasario ir vasaros kolekcija. Jos makiažą kūrę meistrai išskirtinį dėmesį skyrė lūpoms, šios švietė vaiskiu oranžu. Prie oranžinių lūpų vizažistai siūlo derinti natūralų įvaizdį – neryškinti akių, tvarkingai sušukuoti antakius ir suteikti šiek tiek sveiko rausvumo skruostams.

"DKNY" kolekcijai kurto makiažo eskizas
AFP/Scanpix
"DKNY" kolekcijos modeliai
"Scanpix" nuotr. (moteris.lt montažas)
Tačiau ant podiumų matomas makiažas ne visuomet pritaikomas kasdieniame gyvenime. Žinoma, drąsesnės gali išbandyti gryną spalvą. Oranžinė yra šiltesnė, jaunatviškesnė ir gaivesnė raudonos variacija, galime rinktis kur kas subtilesnius jos atspalvius. Raudoni lūpų dažai atrodo dramatiškai, neabejotinai atkreipia dėmesį. Oranžinė spalva gali būti tepama švelniau ir atsainiau, ji mažiau įpareigoja.
"DKNY" modelis
AFP/Scanpix
Vienoms tiks persikų pustonio turintys dažai, kitoms – oranžiniai su koralų ar vyšnių atspalviu. Jei ieškote oranžinio lūpdažio kasdienai, rinkitės turintį daugiau raudonio, jei norite būti pastebėta iš tolo – daugiau geltonio ir neono.
Aktorės Kirsten Dunst, Rashida Jones, Megan Fox
Aktorės Kirsten Dunst, Rashida Jones, Megan Fox
"Scanpix" nuotr. (moteris.lt montažas)
Aktorė Jessica Alba
Aktorė Jessica Alba
AFP/Scanpix

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis