Pristatomas pavasarinis makiažas

Jau šį savaitgalį vyksianti „Mados infekcija“ pristato pavasariui skirtą festivalio makiažą. Mados renginio užkulisių meistrų komandos modeliu šį kartą tapo Eglė Grėbliauskaitė-Tursienė – keturių vaikų mama, menininkė ir modelis.

Pagal naujausias mados tendencijas sukurtas „Mados infekcijos“ makiažas lengvas, pavasariškai ryškus ir tuo pat metu gaivus.

„Sukūriau lengvą makiažą. Ryškiausias, tačiau gaivus, pavasariškas akcentas teko Eglės Grėbliauskaitės lūpoms – jas paryškinau bijūninės ir avietinės spalvos lūpdažiais“, – pristatydama sukurtą makiažą sakė „Mados infekcijos“ užkulisių meistrų komandos atstovė, vizažistė Tania Kaminskienė.

Įvairių įdomybių ji žada ir festivalio lankytojams. Be jokios abejonės, kolekcijas demonstruosiančių modelių makiažas bus kuriamas išklausius dizainerių pageidavimų ir derinamas su pristatomais drabužiais, tačiau „Mados infekcijos“ lankytojai gali tikėtis ir netikėtų kūrybinių eksperimentų – ryškių spalvų ar balintų veidų pavasario-vasaros kolekcijoms, šaltų spalvų ir sidabro detalių, pravedimų – pristatant rudens-žiemos sezonui skirtus drabužius.

Festivalio makiažas, bendradarbiaujant su „Avon“, sukurtas prekybos ir laisvalaikio centre „Panorama“ šeštadienį, kovo 15 dieną, vykusios viešos festivalio „Mados infekcija“ modelių atrankos „Infekcijos kastingas“ metu.

Pavasariui skirtas „Mados infekcijos“ makiažas: http://youtu.be/9Plg2eCJeRE

Tarptautinis festivalis „Mados infekcija“ savo gerbėjų Šiuolaikinio meno centre Vilniuje šį pavasarį laukia net tris dienas – kovo 21-ą, 22-ą ir 23-ą. Šįkart festivalis laužo savo paties tradicijas: šiemet net tris dienas truksianti mados šventė pasibaigs ne, kaip įprasta, šeštadienį, o sekmadienį. Per tris jau šešioliktojo festivalio dienas iš viso bus parodyta 20 kolekcijų, o kartu su lietuviais savo kūrybą pristatys ir dizaineriai iš Rusijos, Vokietijos, Danijos bei Prancūzijos.

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis