Priemonės, kurios patenkina visus odos poreikius

Jie 20 metų kuria efektyvias, medicinos žiniomis pagristas formules, kurios ne tik suteikia pastebimus rezultatus, bet puikiai tinka net ir jautriausiai odai.

Tai - „Scincode“. Štai ką gamintojas sako apie savo tikslus: „Jautrios odos grožis ir sveikata yra mūsų pagrindinis rūpestis. Būdami lyderiais dermatologinių tyrimų srityje ir pasitelkę medicinines žinias, mes siekiame kurti veiksmingas priemones, kurios ne tik suteiks matomų rezultatų, bet tiks net ir jautriausiai odai.“

Gamintojo archyvas

2018 metais kompanija švenčia 20 metų jubiliejų ir turi daug planų ateičiai. Kelias į sėkmę nebuvo visada lengvas kompanijai, odos priežiūros priemonių gamybos srityje yra stipri konkurencija. Skirtingai nuo didelių tarptautinių kompanijų su didžiulėmis finansavimo ir reklamos galimybėmis, mažiau žinoma „Skincode“ kompanija turėjo pelnyti pirkėjų pasitikėjimą aukšta savo priemonių kokybe ir efektyvumu.

Gamintojo archyvas

Laikui bėgant kompanija užsitarnavo pripažinimą stengdamasi įgyvendinti klientų lūkesčius iš įvairių pasaulio šalių bei kurti vis geresnes priemones. Tam kompanija subūrė geriausių ekspertų komandą. Ateinančiais 20 metų kompanija planuoja ir toliau augti ir tapti viena lyderiaujančių pasaulio kompanijų.

Nuostabūs kraštovaizdžiai, tyras oras, aukšto lygio klinikos ir medicinos centrai, aukštų technologijų taikymas farmacijos vystyme ir gamybos metoduose – tai lemia „Scincode“ produktų populiarumą.

Gamintojas siūlo dvi priežiūros priemonių linijas, kurios patenkina visus odos poreikius: „Skincode Essentials“ ir „Skincode Exclusive“.

Gamintojo archyvas

Pagrindinis visų „Skincode Essentials“ priemonių ingredientas CM-Glucan stiprina odos imuninę sistemą, skatina atsinaujinimo procesus odoje, apsaugo nuo laisvųjų radikalų, gerina odos elastingumą, ramina sudirgusią ir jautria odą. Priemonės riebiai ir mišriai odai, efektyviai ir saugiai kovoja su pigmentacijos sutrikimais ir skaistina odą.

„Skincode Exclusive“ – veiksmingos priemonės kovai su senėjimo požymiais. Štai kokių rezultatų sulaukiama po 28 dienų naudojimo:

Daugiau drėgmės + 21%
Odos elastingumas + 18%
Odos lygumas + 19.5%
Raukšlių skaičius – 13%
Raukšlių gylis – 22%

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis