Pavasariško aromato pristatymas sudomino žinomas moteris

Žinomos moterys trečiadienio vakarą leidosi į kvapų kelionę.

Sostinės centre esančiame „L‘Occitane“ salone buvo pristatytas naujas pavasariu dvelkiantis aromatas.

Organizatorių nuotr.

Į renginį atvyko atlikėjos Ingrida Martinkėnaitė ir Rasa Kaušiūtė, tituluota gražuolė Gritė Maruškevičiūtė-Tamošiūnė, aktorė Vaida Lisikaitė, advokatė Vilija Gražulytė, verslo įvaizdžio konsultantė Alvyda Jasilionytė, bankininkė Laura Prušinskaitė, visažistas Paulius Pijus Zulonas ir kt.

Gritė Maruškevičiūtė- Tamošiūnė, Paulius Pijus Zulonas, Vaida Lisikaitė
Gritė Maruškevičiūtė- Tamošiūnė, Paulius Pijus Zulonas, Vaida Lisikaitė
Organizatorių nuotr.

Skambant smuikininkės Ievos Rinkevičienės atliekamai muzikai vakaro svečiai mėgavosi kvapų vilionėmis, rankų masažu ir prancūzų virtuvės restorano „Le BonJour“ desertais.

Organizatorių nuotr.

Renginio metu buvo pristatomas naujas aromatas, kuris papildys gėlinių, subtilių kvapų gretas. Naujasis „Terre de Lumiere L‘eau“ pasakoja istoriją apie rytą, nukelia į akimirką, kuomet nakties tamsą išsklaidantys saulės spinduliai pažadina horizontą, o dangus nusidažo pastelinėmis spalvomis.

Organizatorių nuotr.

Šio aromato natose atsiskleidžia juodieji serbentai, rausvieji pipirai, kartusis migdolas, o pagrindiniu smuiku griežia rausvažiedis bijūnas. Naująją „L‘Occitane“ kolekciją sudaro tualetinis vanduo, dušo želė, kvapnusis pienelis, rankų kremas, muilas ir lūpų balzamas.

Organizatorių nuotr.

Vakaro akimirkos:

Vytauto Pilkausko nuotr.

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis