Pasidairyti po grožio pasaulio užkulisius

Daugybė moterų visame pasaulyje svajoja tapti tikromis „viršelio merginomis“, tačiau ar žinote, kas dedasi spindinčio grožio pasaulio užkulisiuose?

Šią paslaptį ketvirtadienio vakarą atskleidė kosmetikos ir parfumerijos tinklas „Douglas“, kuris šalies grožio entuziastus pakvietė pasidairyti po kosmetikos reklamų filmavimo aikštelę.

Organizatorių nuotr.

„Grožio pasaulyje dirbame jau daugiau nei šimtmetį, tad sukaupta patirtimi nusprendėme pasidalinti su mums labai brangiais lyg šeimos nariai pirkėjais ir partneriais. Pirmą kartą „Douglas“ istorijoje pakvietėme juos pasidairyti po spindinčio grožio pasaulio užkulisius, kuriuose verda įspūdžių kupinas gyvenimas. Norėjome iš arti parodyti, kaip kuriamas profesionalus makiažas kino filmams, kaip vyksta žurnalų fotosesijos, galiausiai kokia nesuskaičiuojame daugybė žmonių kasdien dirba tam, kad sukurtų unikalų kosmetikos produktą. Šį vakarą pakvietėme į visa tai pažvelgti kitaip nei įprasta matyti parduotuvių vitrinose“, – kalbėjo renginio šeimininkų kosmetikos ir parfumerijos tinklo „Douglas LT“ vadovė Vilūnė Spaičė.

Organizatorių nuotr.

Atvykę, vakaro svečiai pateko į tikrą kino studiją. Čia pat įrengtose trijose filmavimo aikštelėse besisukantys vakaro režisieriai – Timūras Augucevičius, Martynas Vaidotas ir Paulius Markevičius renginio viešnias kvietė tapti kosmetikos bei parfumerijos reklaminių klipų žvaigždėmis.

Organizatorių nuotr.

Juose damoms teko nemenki išbandymai – nuo paparacų blyksčių iki inscenizuoto ryto Niujorko dangoraižyje. Vakaro šeimininkai suteikė progą tapti ir naujausio „Douglas“ žurnalo herojėmis bei viršelio merginomis. Profesionalūs fotografai vakaro viešnias įamžino specialioje fotosesijoje.

Organizatorių nuotr.

Organizatorių nuotr.

Organizatorių nuotr.

Drauge renginio svečiai buvo kviečiami ir į neįprastą kvepalų degustaciją. Šiems renginio metu buvo skirtas visas baras, kuriame svaigino ne tik egzotiški gėrimai, bet ir madingiausi sezono aromatai. Pasitelkdami kvepalų gamyboje naudojamus vaisius bei prieskonius, profesionalūs barmenai šiuos aromatus perkėlė ir vakaro kokteilius.

Vakaro kulminacija tapo atlikėjo Vaido Baumilos koncertas ir sukurtų klipų peržiūra.

Organizatorių nuotr.

Organizatorių nuotr.

Organizatorių nuotr.

Organizatorių nuotr.

Organizatorių nuotr.

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis