Papuošalų kūrėja Elvyra Monginienė nuo šiol kurs ne viena

Tarptautines papuošalų madas diktuojanti Elvyra Monginienė aplenkė net garsiausius pasaulio kūrėjus.

Viena žymiausių Lietuvos papuošalų kūrėjų Elvyra Monginienė savo gerbėjams vėl pateikė staigmeną – pristatė darbus, kurtus kartu su garsiu Ukrainos juvelyru Viacheslav Bulkovskiy. Autoriams suvienijus jėgas vertinantieji originalius aksesuarus nuo šiol galės puoštis „musytėmis“, padabintomis ne tik Swarovski kristalais, bet ir sidabriniais arba paauksuotais sparnais.

Nerijus&Gintarė photography

Tikrasis juvelyro ir dizainerės debiutas įvyko per neseniai krepšininko Rimanto Kaukėno rengtą labdaros renginį, kuomet visiems svečiams dovanoti sidabriniai žiogeliai, dekoruoti mažyte musyte.

„Kartu kuriame jau kurį laiką. Turime ir daugiau bendrų sumanymų“, - sakė E. Monginienė.

„Elvyra design“ simboliu jau tapusių musyčių sparnai yra pažymėti „E&B“ ženklu, kas juos skirs nuo galimų padirbinių.

Nerijus&Gintarė photography

„Visi mūsų papuošalai ženklinami „Elvyra design“ logotipu norint padėti pirkėjams atskirti originalą nuo klastotės. Žinoma, yra ir kitų būdų įsitikinti, kas gamino aksesuarą, bet šis – akivaizdžiausias“, - pasakojo E. Monginienė.

Ji itin džiaugiasi bendradarbiavimu su V. Bulkovskiy – autoriumi, kuriančiu dirbinius broliams sportininkams Wladimir Klitschko ir Vitali Klitschko, aktoriui Mickey Rourke, boksininkui Vasyl Lomachenko, dainininkui Alexander Rosenbaum bei kitoms garsenybėms.

Nerijus&Gintarė photography

Šįmet „Elvyra design“ sulaukė ir tarptautinio pripažinimo – įmonė tapo oficialia „Swarovski“ partnere, o papuošalų kūrėjams toks statusas suteikiamas bene pirmą kartą.

„Mes jau esame sukūrę veido aksesuarus, papuošalus iš plastiko, gaminius iš ką tik rinkoje pristatytų kristalų, kai tuo tarpu net itin garsūs pasaulio kūrėjai tai atranda tik dabar bei įtraukia į savo būsimų sezonų kolekcijas“, - pastebėjo E. Monginienė.

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis