Nuo ko rytą pradeda gražiausios pasaulio moterys?

Tai, kaip pradedame savo dieną daro įtaką ne tik mūsų savijautai, bet ir grožiui. Kokia yra gražiausių pasaulio modelių ryto rutina?

Mokslininkai teigia, kad ryte mūsų valios jėga būna pati stipriausia per visą dieną. Būtent todėl dienos pradžia yra geriausias laikas sportuoti, sveikai maitintis ir atlikti kitus mūsų kūnui ir grožiui naudingus, bet kartais šiek tiek apleidžiamus darbus. Rytas gali teigiamomis emocijomis nuspalvinti visą dieną, tad kodėl jo nepradėjus pozityviai? Įkvėpimo pasisemkite iš gražiausių pasaulio modelių.


Karlie Kloss


Karlie Kloss, Vida Press nuotr.


Modelis K. Kloss taip mėgsta rytą pradėti nuo mankštos, kad tai tampa geriausia motyvacija kasryt atsikelti šiek tiek anksčiau. Vos prabudusi ji išgeria puodelį kavos ir keliauja į sporto salę arba išbėga pabėgioti. Net jei sportui tegali skirti 20-imt minučių, ši veikla modeliui padeda dieną pradėti gera nata. Vėliau ji greitai susiruošia, papusryčiauja (mėgstamiausi jos pusryčiai susideda iš kiaušinių baltymų omleto su špinatais, avokadu ir cukinija) ir būna pasiruošusi pradėti darbo dieną.


Miranda Kerr



Miranda Kerr, Vida Press nuotr.


M. Kerr garsėja kaip turinti holistinį požiūrį į grožį ir sveikatą, tad nieko keisto, kad rytą modelis pradeda nuo meditacijos: „Ryte praktikuoju čakrų meditaciją, kuri yra sukurta taip, kad padėtų dieną pradėti su šviesia, pozityvia energija,“ – žurnalui „Vogue“ pasakojo ji. – „Taip pat mėgstu bent 20 minučių pasimankštinti, dažniausiai tai būna joga arba pilatesas.“ Pusryčiauja ji taip pat labai sveikuoliškai – geria žalią alkalizuojančių savybių turintį kokteilį.


Lindsay Ellingson



Lindsay Ellingson, Vida Press nuotr.


L. Elingson gali pasigirti tobulai gražia oda, ja modelis pradeda rūpintis vos išlipusi iš lovos. Pusryčiams ji dažniausiai valgo graikišką jogurtą, sumaišytą su medumi ir antioksidantų pilnomis uogomis, kurios teigiamai veikia odos grožį. Vietoj kavos ar arbatos ryte ji renkasi šiltą vandenį: „Konsultavausi su Ajurvedos gydytoju ir jis man patarė rytą pradėti nuo šilto, filtruoto vandens stiklinės. Pasak jo, šiltas vanduo organizmo yra lengviau pasisavinamas, nei šaltas, be to, jis ramina skrandį,“ – L. Ellington pasakojo portalui „The Cut“.


Candice Swanepoel



Candice Swanepoel, Vida Press nuotr.


Modelis C. Swanepoel visiškai atsisakė kavos ir nors kartais sunku pradėti dieną be jos, ji jaučiasi geriau nei bet kada anksčiau, be to jos energijos lygmuo nebepriklauso nuo išgertų kavos puodelių kiekio. Ryte ji vengia kviečių produktų, taigi vietoj skrebučio renkasi sveikuoliškus kokteilius, kuriuos maišo iš įvairių aliejų, kolageno pudros bei daug antioksidantų turinčių vaisių. Odą ji maitina ne tik iš vidaus, bet ir iš išorės: vos prabudusi veidą apšlaksto šaltu kaip ledas vandeniu ir naudoja kokybišką drėkinančią kaukę, po kurios veidą patepa priešraukšliniu kremu.


Alessandra Ambrosio



Alessandra Ambrosio, Vida Press nuotr.


„Ryte, kai mano protas yra švarus, mėgstu priimti svarbiausius dienos sprenimus,“ – sako Alessandra Ambrosio. Jos tobuli pusryčiai susideda iš ką tik spaustų vaisių ir daržovių sulčių, avokado su minkštai virtu ar kokosų aliejuje keptu kiaušiniu. Ryte ji visuomet randa laiko pasportuoti – atlieka pilateso pratimus, sportuoja pagal „bar metodą“ (The Bar Method), atlieka kelias jogos pozas. Po to modelis skiria laiko meditacijai, kurios metu apmąsto tai, kas gyvenime yra svarbiausia.


Carolyn Murphy



Carolyn Murphy, Vida Press nuotr.


Legendinis supermodelis C. Murphy laiko save labiau pelėda, nei vyturiu – eidama miegoti ji į ausis įsikiša kištukus, akis paslepia po miego kauke ir kietai miega iki pat 9-tos ryto. Pasak jos, geriausias būdas švelniai pažadinti kūną – 20-imt minučių pamedituoti. Tobuli modelio pusryčiai susidaro iš espresso puodelio, įvairių uogų, rūkytos lašišos ir avokado. Kiekvieną rytą ji kartoja mantrą, kuri padeda apsispręsti turėti pozityvią dieną: „Nepamiršk, kad vienintelis žmogus, galintis kontroliuoti tavo protą ir mintis esi tu pati.“

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis