Norintiems greito odos patempimo ir ryškesnių veido bruožų

Itin efektyvi procedūra norintiems greito rezultato - paryškinti veido bruožai, ovalas, odos patempimas, švytinti ir padrėkinta oda. Tai tobula veido procedūra vasaros sezonui, kai turime daug švenčių ir progų ir norime itin greitai atjauninti odą. Sužinokime, apie ką tai.

Ne visiems lengva susitaikyti su senėjimu. Ypač moterims. Ir ypač simpatiškoms moterims. Vos išvydusios pirmąsias raukšleles, jos pergyvena, ieško naujų ir dar naujesnių serumų, kremų, kaukių – kad tik sustabdytų laiką, kad tik atitolintų pirmuosius senėjimo požymius. O kai ir to nepakanka, ryžtasi plastinei operacijai. Tačiau nereikia skubėti – jūsų jaunystę gali išsaugoti krioterapija.

Estetinės medicinos specialistai tikina, kad krioterapija yra viena iš saugiausių fiziologinių gydymo metodų. Dėl efektyvaus veikimo šis metodas dar vadinamas mezoterapija be adatų. 

Šalčio terapija, kuri akivaizdžiai stabdo senėjimą

Krioplastika – tai fizioterapinis odos senėjimo požymių korekcijos metodas, gerinantis odos pralaidumą ir užtikrinantis veikliųjų medžiagų įsiskverbimą į gilesnius odos sluoksnius panaudojant šaltį.

Krioplastikos procedūros metu oda liečiama tik specialaus metalinio angalio, kuris įšąla iki -18 laipsnių temperatūros, paviršiumi. Nors, atrodo, turėtų būti šaltoka ir žnaibyti odą, - nieko panašaus nėra. Oda jaučia tik malonią gaivią vėsą ir švelniai odos paviršiumi slystantį nedidelį aparato antgalį, kuris odą maitina biologiškai aktyvių medžiagų prisotintu geliu. Krioterapijos tyrimai parodė, kad norimą gydomąjį poveikį galima gauti tik tada, kai temperatūra yra labai staigiai sumažinama, t.y., kai odą veikia terminis šokas. Peltjė efektu paremta koncepcija sukurtas „Cryolift III“ prietaisas leidžia preciziškai kontroliuoti pasiektos temperatūros stabilumą ir veikimo gylį. Šaltis veikia ne tik paviršinius odos sluoksnius, bet skverbiasi ir į giliuosius.

Veikiant aparatui kraujagyslės išsiplečia ir susitraukia, dėl to itin suaktyvėja veikliųjų medžiagų skverbimasis į giliuosius odos sluoksnius, todėl oda geriau aprūpinama deguonimi ir dėl to suaktyvėja odos mikrocirkuliacija. Procedūros metu odai pateikiamas specialiai jai parengtas biologiškai suderintų aktyvių medžiagų kokteilis. Gelio sudėtis atkartoja odos ląstelių sudėtį ir, negana to, yra papildyta vertingu 12 vitaminų kokteiliu.

"Beauty Peak" nuotr.

Stangresnė oda – vos po vienos procedūros

Biologišai aktyūs kokteiliai, dėl unikalios procedūros patenkantys į giliausius odos sluoksnius, užtikrina ypatingą poveikį: odos regeneraciją, drėkinimą, patempimą, stangrumą, putlumą. „Cryolift III“ puikiai veikia pavargusią odą: ji akimirksniu atgauna stangrumą, tonusą ir švytėjimą. Po procedūros pakilę klientai jau iškart pastebi teigiamą poveikį odai. Todėl ši procedūra rekomenduojama, jei ruošiatės į ypatingą šventę ir norite atrodyti nepriekaištingai. Procedūros poveikis regimas ir jaučiamas iškart!

Parenkant terapiją pagal esamas indikacijas ir individualius poreikius, krioplastika gali tapti puikiu išsigelbėjimu sprendžiant įvairius estetinius trūkumus. Ji taikoma:
* Stresinių odos pažeidimų profilaktikai.
* Aktyviai odos senėjimo požymių profilaktikai ir gydymui.
* Riebios ir porėtos odos gydymui.
 *Mezoterapijos optimizavimui.
* Odos paruošimui ir reabilitacijai prieš ir/arba po traumuojančių invazinių estetinių procedūrų.

"Beauty Peak" nuotr.

Oda liečiama tik specialaus metalinio antgalio paviršiumi, nėra jokio tiesioginio elektros srovės poveikio odai, tad procedūra yra visiškai saugi. Be to, krioplastika puikiai tinka – ir netgi rekomenduojama – atlikti vasarą, mat procedūra nesukelia pigmentacijos. Drėgme odą prisotinančios procedūros rekomenduojamos ir saulės vonių mėgėjams bei atostogaujantiems karštuose kraštuose. Tokiems žmonėms krioterapija taps tikra atgaiva ir didele pagalba odai tiek prieš saulės vonias, tiek po jų.

Krioplastikos privalumai
- Atjauninimo programa su „Cryolift III“ aparatu idealiai tinka tiems, kurie nemėgsta invazinės mezoterapijos.
- Suteikia galimybę pasiekti mezoterapijos programos rezultatus neinvaziniu būdu.
- Gali būti atliekama aktyviuoju saulės periodu.
- Neiššaukia pigmentacijos.

Apie „Cryolift“ III

* Temperatūros kritimas vyksta greitai ir tolygiai, aparatas padeda išlaikyti idealią komfortišką temperatūrą visos terapijos metu ir suteikia galimybę kontroliuoti zonos, kurioje dirbama, plotą: galima dirbti visame kūno ar veido plote, arba atskirose jų zonose.

* Oda liečiama tik specialaus metalinio antgalio paviršiumi, nėra jokio tiesioginio elektros srovės poveikio odai, o tai leidžia naudoti šį metodą net tada, kai kitos fizioterapinės procedūros yra draudžiamos (pvz., nėštumo metu). 

"Beauty Peak" nuotr.

* Procedūros metu „Cryolift III“ į odą įveda tik kruopščiai atrinktos, biologiškai suderinamas veikliąsias medžiagas gelių pavidalu, kuriuos specialiai sukūrė Laboratoires „Filorga“. Biologiškai aktyvūs kokteiliai užtikrina ypatingą antisenėjimo poveikį: odos patempimą, regeneraciją ir gilų drėkinimą.

Norintiems dar didesnio efekto rekomenduojama

Kartu su krioterapija estetinės medicinos specialistai rekomenduoja atlikti ir fototerapijos – šviesos terapijos - procedūrą. Fototerapija aktyvina odos ląstelių funkcijas siauro ir intensyvaus šviesos spektro pagalba ir veikia panašiai kaip fotosintezė, kurios metu augalas sugeria saulės šviesą ir paverčia ją į maisto energiją. Šviesos terapija sėkmingai naudojama skatinant kolageno sintezę, lyginant raukšles, šalinant pigmentines dėmes, taip pat ypač efektyviai gydo aknę.

Medicininiais tikslais šviesos terapija gali būti taikoma:
* kai kurių vėžinių odos susirgimų ir navikų gydymui;
* odos būklei gerinti.

Fototerapija yra efektyvi odos priežiūros terapija. Dar NASA atrado, kad LED technologijos greitina žaizdų gijimą žmonėms, esantiems neįprastose sąlygose (pavyzdžiui, orbitose esantiems astronautams, ar povandeninių laivų įgulos nariams). Šiais laikais šviesos terapijos naudojimas odos būklei gerinti vis labiau populiarėja.

Tad nesitaikstykime su odos nuovargiu ir senėjimu – puoselėkime ją ir ilgai džiaugsimės jaunatviška, sveika ir švytinčia oda!

Daugiau informacijos: www.beautypeak.eu

"Beauty Peak" nuotr.

Užsakymo nr.: PT_68139376

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis