Nepriekaištinga oda – vienu potėpiu

Idealios spalvos, švelni it šilkas ir kerinčiai lygi veido oda – visų moterų svajonė. Dabar ji tapo realybe kartu su BB veido kremais!

Mados ir grožio tinklaraščiai skelbia: šį pavasarį tarp kosmetikos priemonių pirmauja kasdienio kremo, skirto odai suteikti jaunatviškumo, ir makiažo pagrindo derinys – BB kremai. Visos moterys gali ploti rankomis: kosmetinėje netelpančią krūvą grožio priemonių pakeitė vienas buteliukas.

Dvi raidės, vienas kremas – daugiafunkcinis poveikis. BB kremai odą puoselėja visais reikiamais būdais: drėkina, tonizuoja, stangrina, paslepia odos paviršiaus pigmentines dėmeles ir smulkias raukšles ar spuogelius, taip pat saugo nuo žalingų saulės spindulių – daugumos sudėtyje yra SPF filtras. Produktas suteikia spindesio ir pristabdo laiko paliekamų senėjimo žymių atsiradimą. Pagal kremo pobūdį ir gamintoją, BB kremas gali būti naudojamas kaip drėkinamasis kremas, makiažo pagrindas, apsauginis kremas nuo saulės, gydomasis losjonas, jauninanti ar balinanti priemonė.

Šiuolaikinė moteris siekia, kad kasdienis makiažas atrodytų kuo natūraliau, neapsunkintų odos ir neatimtų daug laiko. Kam praleisti kelias valandas prie veidrodžio tepant kremą, makiažo pagrindą ir pudrą, jei užtenka kelių BB kremo potepių? Ši pažangi kosmetikos priemonė idealiai pasklinda ant odos, greitai į ją susigeria ir sukuria vienodo vaiskaus sluoksnio efektą. BB kremų paslaptis – jie tobulai padengia odą kaip makiažo pagrindas, bet, dėl skystesnės konsistencijos, neužkemša porų. Todėl visada atrodysite natūraliai žavi, tačiau paslėpsite visus odos trūkumus.

Užsakymo nr.: PT_61114633

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis