Nemokamai išbandykite itin natūralių spalvų plaukų dažus!

L’Oréal Paris ir toliau diktuoja plaukų dažų madas. Naujausia jų grožio dovana savo išvaizda besirūpinančioms moterims - ypatinga aliejinių plaukų dažų technologija. Norite išbandyti ir tuo įsitikinti? Net 100 moterų tai galės padaryti nemokamai!

NAUJIENA, KURIAI NEATSISPIRSITE

Naudojant PRODIGY plaukų dažus pastebimai išsaugoma plaukų kokybė, jie drėkinami, įgauna švelnumo, tobulai nudažomi žili plaukai. Galėsite pamiršti nublukusių, nenatūralios spalvos ir pavargusių plaukų efektą. Dėl naujausios aliejų technologijos, PRODIGY plaukus nudažo itin natūraliai atrodančia spalva. Be to, daugybė tyrimų patvirtino, kad naudojant šią technologiją puoselėjamos plauko skaidulos ir mažiau dirginama galvos oda.

Šios technologijos „variklis“ – didelės koncentracijos aliejai, kurie padeda dažų pigmentams prasiskverbti giliai į plauką, jį tobulai nudažyti ilgai išliekančia spalva. 

Revoliucinis dažų pranašumas: su dažais PRODIGY ypač malonu dažyti plaukus namuose. Dažų sudėtyje nėra įprastai naudojamo amoniako, jis pakeistas ypač mažu kiekiu bekvape šarmine medžiaga, todėl dažymo procesas tampa daug malonesnis.

Jūs galėsite pamiršti dažnus apsilankymus grožio salonuose, kur kiekvieną kartą išleidžiate daug pinigų. Nuo šiol namuose galėsite susikurti tobulai blizgančių ir natūraliai atrodančių plaukų efektą!

SIŪLOME PAČIOMS TUO ĮSITIKINTI!

Apsilankykite „L‘Oréal Paris“ internetiniame puslapyje (spauskite ČIA), registruokitės ir nemokamai išbandykite naujuosius „L‘Oréal Paris“ PRODIGY plaukų dažus, kurie suteikia natūralų ir labai švelnų spalvos efektą.

Paskubėkite, registracija vyksta iki rugpjūčio 17 d. Iš visų, kurios užsiregistruos, bus išrinkta 100 moterų, kurios galės nemokamai išbandyti vieną iš 20 pasirinktų atspalvių.

Ką mano moterys, kurios jau išbandė šiuos plaukų dažus? Skaitykite ČIA.

Nuotr. L‘Oréal Paris

PRODIGY PLAUKŲ DAŽŲ PASLAPTIS  ITIN SMULKŪS ALIEJAUS LAŠELIAI (naujoji M-Ot technologija)

Grynas arganų aliejus 

Šis tradicinis medaus spalvos aliejus iš Šiaurės Afrikos yra tikra grožio paslaptis. Iš arganų medžių vaisių išgaunamame aliejuje gausu omega 6 riebalų rūgščių. O dėl apsauginių, atpalaiduojamųjų ir minkštinamųjų savybių jis itin tinka kosmetikos produktams gaminti.

„L'Oréal“ atlikti tyrimai įrodė, kad šis aliejus plaukams suteikia žvilgesio

Nuotr. Shutterstock

Dygminų aliejus

Dygminus plaukų specialistai labai vertina dėl dažomųjų savybių. Šių augalų lotyniškas pavadinimas „carthamus“ kilęs iš arabiško žodžio „kurthum“, kuris reiškia „dažyti“. Jų maitinamosios savybės saugo ir puoselėja plauką, neleidžia jo pažeisti.

Nuotr. Shutterstock

Užsakymo nr.: PT_65506646

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis