Nematoma moters prabangos paslaptis

1975 metais garsi Meksikos aktorė Maria Felix įžengė pro prabangaus Paryžiaus butiko duris. Viešnia buvo ne viena: iš paskos, pririštas už pavadėlio, lėtai žingsniavo nedidelis krokodilas. Butiko darbuotojai maloniai sutiko gerbiamą damą ir nė žodeliu neprasitarė apie jos „naminį“ augintinį.

„Mano krokodilas neilgai trukus išaugs, o aš norėčiau prisiminti jį tokį patį mažytį“ – paaiškino keistoji dama ir užsisakė kaklo papuošalą su dviem meiliai persipynusiais krokodilais. Pasakojama, kad savo „mažylį“ aktorė paliko butiko darbuotojams ir pažadėjo jį pasiimti tuomet, kai papuošalas bus pagamintas.


Aktorė Monica Bellucci su garsiuoju „Cartier“ papuošalu

Ir tai – tik viena iš daugybės intriguojančių istorijų apie legendinius „Cartier“ kūrinius. Tačiau šiandien „Cartier“ yra kur kas daugiau nei tik brangakmeniai. Per 167 kompanijos gyvavimo metus „Cartier“ sugebėjo tapti vienu žinomiausių prekės ženklu ir užkariavo savo klientų širdis ne tik prabangiais papuošalais.

Dailiosios lyties atstovėms, žinoma, aktualiausi brangakmeniai, tačiau paklausa nė kiek nenusileidžia ir kvepalai. Juk svaiginantis aromatas gali užburti stipriau nei ryškiausias deimantas. Žinomas XX amžiaus prancūzų parfumeris Edmondas Roudnitska tvirtino, kad nėra moters, abejingos kvepalams. Yra tik tos, kurioms dar nepavyko atrasti savo aromato. Puikiai suprasdami moterų silpnybes, 1981 m. „Cartier“ pristatė pirmuosius savo kvepalus „Must de Cartier“ – žengė dar vieną tvirtą žingsnį, užkariaudami moterų širdis. Kaip pasakė viena iškili dama: „Jeigu turi „Cartier“ kvepalus, nereikia jokių papuošalų.“

Pasijusti paslaptinga vilioke gali kiekviena moteris, tereikia atrasti aromatą, kuris prikeltų joje tūnančią plėšrūnę. Ne veltui „Cartier“ simbolis – laukinė, iššūkių nebijanti, kerinti ir prabangi pantera, kuri lydi kiekvieną kampaniją, puošia ir juvelyrinius dirbinius, ir parfumerijos gaminius. „Cartier“ pasaulyje kiekviena atras kvapą, atspindėsiantį jūsų asmenybę, nuo aistringos karalienės iki kuklios romantikės.


Natūralu, kad rudenėjant norisi sodresnių kvapų, apgaubiančių šilumos ir svaigulio šydu. Naujieji gardenijomis dvelkiantys „Cartier“ kvepalai „La Pantehere“ leidžia pasijusti drąsia ir nepriklausoma. Nebijančioms pabrėžti unikalumo ir vertinančioms istoriją siūlomas klasika tapęs aromatas „Must de Cartier“. Čia persipynusios gaivos ir rytietiškų aromatų natos suteikia geidžiamą egzotikos pojūtį. Jausmingų romantikių švelnumą akcentuos „Baiser Vole“ linija. Ji užburia lelijų bei aromatingų žiedų kompozicijomis, kurios privers jūsų žavesį prasiskleisti tarytum saulės spindulių ištroškusį pumpurą.


Taigi, moterims, norinčioms pabrėžti savo charakterį ir tapti geidžiamomis, „Cartier“ atveria vartus į pasakų šalį, kurioje tviska prabangos lobiai ir vilioja svaigūs aromatai. „Cartier“ kvepalai išsiskiria ne tik originaliomis kvapų kompozicijomis, bet ir trauka – vos lašelis ir tampate laisva, aistringa moterimi, žinančia savo vertę.

CARTIER aromatų galima įsigyti salonuose KRISTIANA.

Užsakymo nr.: PT_65672958

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis