Naujos grožio priemonės tarsi sprogstanti jėga mažina raukšles, putlina skruostus

Moteris, žvelgdama į metų nunešamą jaunystę, ryžtasi daug kam. Kai kurios - net ir plastinėms operacijoms. Tačiau ar to reikia?

Kur slypi jaunystės ir grožio paslaptis? Moters holistinis grožis - tai moteriškumas, jos vidinė elegancija, branda, vidinė ramybė, graži veido oda, balansas ir tyvuliuojanti harmonija.

Mūsų veidas – tai lyg atspindys tikrojo „aš“. Tai sielos veidrodis. Moteriai labai svarbu darnoje išsaugoti vidinę ir išorinę harmoniją, kuri aplinkiniams sukuria tobulos moters įvaizdį, o moteriai dovanoja gerą savijautą ir pasitenkinimą gyvenimu.

L'Occitane nuotr.

Gamtos jėga slypi Korsikos žemėse ir jūros gelmėse. Pirmą kartą L'Occitane sujungė dvi Korsikos jėgas: žemę ir jūrą – tai dviejų galingų ingredientų sintezė, kuri niekada prieš tai nebuvo įvykusi. Šlamučiai „Millésimée” niekada nevystančios gėlės ir „Jania Rubens” - raudonieji dumbliai, kurie dovanoja amžiną atsinaujinimą. Viskas turi atskirtį, tačiau tik viena gyvenimo jėga viską sujungia į visumą, tai – saulė. Ji vienintelė turi unikalią galią atnaujinti, skleisti šilumą ir didinti aktyvių molekulių koncentraciją.

L'Occitane nuotr.

Išskirtiniuose saulėtos Korsikos laukuose auga unikali šlamučių rūšis – „Millésimée“. Šių šlamučių eterinis aliejus yra labai aukštos kokybės, koncentruotas, kuris stipriai veikia senėjimo procesus:

* Tik maža dalis Korsikos žemės yra dirbama natūraliu būdu, kur šlamučiai „Millésimée“ auga laisvai, atiduodami pagarbą gamtai ir žemei.
* Šiais šlamučiais yra apsodinta tik 10% visų šlamučių laukų.
* Derlius nupjaunamas rankomis, per 3-4 savaites (klasikinį šlamutį nupjauna per 1 savaitę).
* Gėlės skinamos kuomet būna visiškai pilnai subrendusios, todėl eterinis aliejus labiau koncentruotas, gausu aktyvių ingredientų.
* 100% teritoriją ravi avys.
* Eterinis aliejus distiliuojamas tradiciniu būdu.

Šlamučių eterinis aliejus „Millésimée“ vertingesnis, kokybiškesnis, organinis ir sertifikuotas. Jis net 6 kartus suaktyvina kolageno sintezę, skatina mikrocirkuliaciją bei puikiai apsaugo nuo žalingo aplinkos poveikio.

L'Occitane nuotr.

Pirmą kartą unikali, auksažiedė gėlė iš Korsikos žemių formulėje buvo sujungta su gamtos auksu iš jūros gelmių. Tai „Jania Rubens“ - raudonieji dumbliai, kurie geba nuolat atsinaujinti. Revellata įlankoje, saugomoje teritorijoje, nuolat tyvuliuoja šiltas ir tyras, mineralinių medžiagų turtingas vanduo. Saulės spinduliai dumbliams dovanoja nepaprastas savybes. Dėl saulės „Jania Rubens” nuolat gamina kalcitą. „Jania Rubens“ kultivuojamas išskirtinių sąlygų akvariume, kur sukuriamos natūralios vandens sąlygos ir išgaunamas 100% natūralus ekstraktas, lygiavertis natūraliai kultūrai. Laboratorija naudoja minimalius gamtos išteklius – tik tiek, kiek bioreaktorius reikalauja sėklos kultūrai. Reaktoriuje užauginamas 100% natūralus ekstraktas be priemaišų ar taršos, lygiavertis organiniui dumbliui.

L'Occitane nuotr.

Sujungus prabangų šlamučių „Millésimée“ eterinį aliejų, kuris savyje sukaupęs daugiau saulės ir „Jania Rubens“, raudonųjų dumblių ekstraktus, L‘OCCITANE sukūrė išskirtinę grožio alchemiją – labai prabangią veido odos priežiūros kolekciją „Divine Harmony“. Ši ekstraktų sintezė perteikia unikalias augalų savybes ant odos, kartu jie tarsi sprogstanti jėga, kuri labiausiai stebina pasiektais rezultatais: atkuriama odos tekstūros ir tono harmonija, veido kontūro harmonija, vidinė harmonija. Šią naująją kolekciją sudaro veido kremas ir serumas „Divine Harmony“.

L'Occitane nuotr.

Veido serumas „Divine Harmony“

Šis serumas atskleidžia veido odos grožį ir jaunystę: koreguoja veido odos kontūrą, gerina odos elastingumą, tobulina odos tankį, veido odos kontūrą, ryškina skruostikaulius, akivaizdžiai stangrina pagurklį.

Ypatingai lengvos tekstūros serume, kuriame inkapsuliuoti koncentruoto šlamučių eterinio aliejaus karoliukai, susijungia dviejų ingredientų: šlamučių ir raudonųjų dumblių galia. Pradėjus tepti pasirodys, jog tai vandeninės tekstūros produktas, tačiau sprogus mikrokaroliukams, pajusite aliejinę tekstūrą, kuri odai suteiks šilko švelnumo ir komforto pojūtį.

Naudojant veido serumą „Divine“:
* Oda tampa švelnesnė 95% ;
* Akivaizdžiai sumažėja mimikos linijos 93%;
* Oda tampa elastingesnė 95% ;
* Veido kontūras - tobulesnis 78%
* Skruostai ir skruostikauliai – putlesni 91%;
* Veido oda tolygesnė 85%.

Klientų testas buvo atliekamas su 55 moterimis.

L'Occitane nuotr.

Veido kremas „Divine Harmony“

Tai labai prabangios formulės produktas:
* suteikiantis sveikos odos spindesį;
* sugrąžinantis odai jaunystės harmoniją;
* giliai drėkinantis ir maitinantis odą;
* intensyviai mažinantis raukšles;
* suteikiantis odai elastingumo ir stangrumo;
* mažinantis veido odos spalvos netolygumus ir suteikiantis odai spindesio;
* atstatantis veido odos ovalą.

Naudojant šį kremą oda jaunatviškai spindi, tampa mažiau matomi brandžios odos požymiai:
* oda akimirksniu tampa švelnesnė 90% ;
* po 2 mėnesių gilios raukšlės tampa mažiau matomos 71%;
* po 3 mėnesių pagerėja odos išvaizda ir būklė 87%;
* atskleidžiama odos jaunystė, oda tampa putlesnė 83%;
* po 2 mėnesių veido oda tampa tolygi 86%;
* po 3 mėnesių įvyksta lūžis ir oda tampa sveika ir graži 85%.

Klientų testas buvo atliekamas su 35 moterimis.

„Divine Harmony“ - tai L‘OCCITANE „Ultra Premium“ jaunystės priežiūra, kuri sugrąžina veido odai harmoniją. Tai alchemija, kuri vyksta tarp dviejų prabangių ekstraktų: šlamučių ir raudonųjų dumblių. „Divine Harmonie“ – tai atsakymas, kaip atkurti veido odos balansą, pajusti harmoniją ir susigrąžinti jaunystės grožį.

Daugiau L‘Occitane produktų galite rasti svetainėje http://lt.loccitane.com/

KONKURSAS

Laimėtojai

Janina Purauskienė
Milda Kuklierytė

Kaip atsiimti prizus, pranešime el. laišku.

Atsakykite į klausimą ir 2 konkurso dalyviams įteiksime „Divine Harmony“ produktų rinkinį, kurį sudaro veido kremas bei serumas.

L'Occitane nuotr.

Konkursą baigsime rugsėjo 23 dieną, prizą prašysime atsiimti redakcijoje Vilniuje.

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis