Naujausios grožio priemonės – patogioms atostogoms!

Net jei atostogauji, rūpi būti švariai, spindinčiai, gražiai.

* 100% veganiška britiškų rožių gaivinamoji ir odą stangrinanti „The Body Shop“ kaukė. Kurdama šią kaukę įkvėpimo semtasi iš angliškojo kaimo. Pagrindinės sudedamosios dalys buvo rastos Herefordšyre, ekologiškame rožių ūkyje. Ekologiškai auginamų rožių esencija drėkina odą, suteikia jai ypatingo skaistumo, tonizuoja ir stangrina. Kaukės formulė praturtinta alavijais, kurie veikia odą atpalaiduojančiai ir raminančiai bei papildo odos drėgmės atsargas. Paskutinysis, bet ne mažiau svarbus ingredientas – erškėtrožių aliejus iš Čilės – turtingas odai svarbiomis omega 3 ir omega 6 sočiosiomis riebiosiomis rūgštimis, tomis pačiomis, iš kurių susideda mūsų odos ląstelės.

Gamintojo nuotr.

* Balzamas „Beauty System All in One“ yra ypatingas tuo, kad atlieka net 4 funkcijas: giliai valo odą, veikia kaip odą drėkinanti ir odą regeneruojanti naktinė kaukė bei kaip odą gydanti priemonė. Juo galima valyti makiažą, nuraminti, drėkinti bei pagydyti odą. Balzams tinka visiems odos tipams. Sudėtyje nėra parafino.

* „Dove Maximum Protection“ – kreminis antiperspirantas, kuris suteikia moksliniais tyrimais patvirtintą apsaugą nuo prakaitavimo ir rūpinasi pažastų oda. Šio produkto sudėtyje yra ketvirtadalis „Dove“ drėkinamojo kremo. Tai yra puikiausias apsaugos ir rūpesčio derinys, kurio kvapas palieka tyrumo, grožio ir gaivumo pojūtį. Šis antiperspirantas yra skirtas moterims, siekiančioms maksimalios apsaugos nuo prakaitavimo, bet tuo pačiu norinčioms pasirūpinti savo pažastų oda.

* Kas jūs esate, ką bedaryti, kur beeitumėte, sausas šampūnas „Batiste Marrakech“ padės jums atrodyti puikiai. Plaukai atrodys purūs, švarūs ir kvepiantys.

* Kad oda atrodytų daili ir sveika, ją reikia kasdien valyti – ir tada, kai visą ilgą darbo dieną ją dengia ilgai išliekančio makiažo sluoksnis, ir tada, kai visai nesidažote. Norint išsaugoti natūralų odos grožį ir švytėjimą, reikia pašalinti per dieną susikaupusius likučius – įvarius nešvarumus ir aplinkos teršalus. Be to, odos paviršiuje kaupiasi riebalai ir pleiskanos. Kad oda galėtų laisvai kvėpuoti, nesudirgtų ir neparaustų, pasibaigus dienai ją būtina nuvalyti. Naujosios „Nivea“ Caring servetėlės su miceliniu vandeniu vienu judesiu pašalina makiažą, giliai ir kruopščiai nuvalo odą ir ją sudrėkina. Nelieka jokių nešvarumų – oda atrodo graži, švelni ir nuostabiai lygi.

* Akių vokų pakėlimas be jokios operacijos! Skaidrios akių vokų odos pakėlimo juostelės „Wonderstripes“ tinka koreguoti akių vokus vyrams ir moterims visose amžiaus grupėse. Akys iš karto atrodo didesnės ir jaunatviškesnės. Dermatologiškai patikrinta. Juostelių rinkinys (visi dydžiai: S, M, L) – mažoms ar didelėms akims, kai vokai užkritę šiek tiek ar stipriau.

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis