Mokslininkai atrado, kas grąžina odai jaunystę

Moterys visada troško išlikti jaunos ir gražios, štai kodėl nuo seniausių laikų mokslininkai ieškojo stebuklingos formulės, kad išpildytų šį norą.

Ir ko tik joje nebūta: ir riešutų aliejų, ir medaus vandens, ir pačių įvairiausių vaistažolių. Nors medicina tobulėjo, mokslininkai niekada nenusigręždavo nuo gamtos – čia ieškojo pačių veiksmingiausių augalų, kurių gydomosios savybės padėtų odai išaugoti grožį.

Vienas jų - rudasis dumblis Alaria Esculenta. Jo tėvynė - lediniai Grenlandijos vandenys, kur augalas išgyvena itin šaltoje temperatūroje, 35 metrų gylyje. Dumbliai sudaryti iš elastingų skaidulų, kuriuose gausu proteino ir polisacharidų, todėl nieko keista, kad turi pakankamai jėgų ir elastingumo atlaikyti daugiau nei 8000 bangų mūšų per dieną. Be to, regeneruotis sugebantis augalas gali užaugti iki 10 centimetrų per dieną – tai gerokai greičiau nei visi kiti jo šeimos augalai.

Dėl šių biologinių savybių Alaria Esculenta pateko į Biothermos mokslininkų akiratį. Norėdami sulėtinti neišvengiamą senėjimo procesą, jie po daugybės atliktų tyrimų pristatė naują Biotherm Blue Tharapy Accelerated serumo formulę (plačiau skaitykite čia) kuri padeda sumažinti senėjimo požymius, o taip pat - kremo formulę, kuri padeda atgaivinti pavargusią odą.

Abiejų formulių pagrindinis elementas – pirmą kartą naudojamas rudasis dumblis Alaria Esculenta.

Biotherm Blue Tharapy Accelerated serume bei kreme dumblių ekstraktas pasirinktas dėl atrastų dviejų itin svarbių savybių: gebėjimo stabdyti mikrouždegimus ląstelių lygmenyje bei atgaivinti ląstelių atsinaujinimą.

Tyrimai parodė, kad nors 20 procentų odos senėjimo ženklų yra chronologiški – susiję su neišvengiamu biologiniu senėjimu, - tačiau net 80 procentų matomų senėjimo ženklų yra tampriai susiję su gyvenimo būdu bei aplinka, kurioje gyvename, įskaitant ir žalingą saulės poveikį odai.

Anot Biothermos laboratorijos mokslininkų, Alaria Esculenta dumblių ekstraktas odą veikia dvigubai: kovoja su odos senėjimu ir atstato bei išlaiko gerą odos būklę. Unikali lipidų, mineralų ir būtinų amino rūgščių kombinacija padeda Alaria Esculenta ekstraktui atskleisti geriausias savybes gerinant odos būklę dviem keliais:

1) kovojant su natūraliu senėjimo procesu – ekstraktas neutralizuoja, paprastai tariant, mikrouždegimą ląstelių lygmenyje. Uždegimas atsiranda dėl ultravioletinių spindulių , kurie atlieka svarbiausią vaidmenį tiek chronologiniame senėjime, tiek ryškiai atsispindi mūsų išvaizdoje. Nors uždegimas, kurį sukelia ir laisvieji radikalai, vystosi lėtai, ilgainiui dėl jo ir atsiranda raukšlių, tamsių dėmių bei kitų darinių, dėl kurių žmogus atrodo senstantis.

2) pagreitina odos ląstelių atsinaujinimą dėl suaktyvintos medžiagų apykaitos ir epiderminių lipidų sintezės.

Tam, kad iš dumblių būtų išgautos visos geriausios savybės, Alaria Esculenta yra apdorojama specifiškai. Derliaus nuėmimo laikas būna labai trumpas – nuo gegužės iki birželio. Nuskintas šis augalas turi būti laikomas vietoje, kurioje yra žemesnė nei 16 laipsnių šiluma - tam, kad būtų išlaikytos visos aktyviosios savybės. Tuomet specialiu būdu aktyvūs elementai iš dumblių išgaunami ir tuomet naudojami odos priežiūros produktuose.

Biothermos mokslininkų tyrimais nustatyta, jog Alaria Esculenta teigiamai veikia ląsteles:

* +43 % aktyvina pasenusias odos ląsteles ir +24 % jaunesnes odos ląsteles;
* naudojant serumą/kremą ląstelės, paveiktos ultravioletinių spindulių, turi 20% didesnę tikimybę atgyti;
* dėl vykdomos naujojo epiderminio lipido (reikalingo odos atsparumui palaikyti) sintezės, atsparumas neigiamam aplinkos poveikiui išauga +64%.

Norėdami nemokamai išbandyti produktą, registruokitės čia.

Biothermos filosofiją – gyventi kiekvieną dieną, būti aktyviai ir rūpintis sveikata – palaiko 46 metų Christy Turlington Burns. Ji ir modelis, mama, žmona, ir maratono bėgikė, jogos entuziastė, ir pasaulinės sveikos motinystės kampanijos everymothercounts.org įkūrėja.

„Siekiu gyventi visavertį gyvenimą, atrasti laiko ir darbui, ir šeimai, ir visuomeninei veiklai, ir sportui. O sveikata yra svarbiausias dalykas, norint visa tai pasiekti. Beprotiškai gera jaustis sveikai, žvaliai ir galėti daryti tai, kas teikia džiaugsmą, - sako Christy, visiems primenanti ir lotynišką posakį - skink dieną, t.y. negaišk laiko, džiaukis diena ir naudokis proga. - Iš tikrųjų stengiuosi iš kiekvienos dienos imti visa kas geriausia. Manau, kad to mane išmokė ir ilgametė jogos praktika“.

Visą interviu su Christy Turlington Burns skaitykite čia.

Užsakymo nr.: PT_69126630

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis