Madingiausias įvaizdis 2015 metais – Marilyn Monroe

Šiemet vizažistų akys vėl krypsta į legendinę kino žvaigždę Marilyn Monroe. Madingiausias 2015 metų įvaizdis – raudonos lūpos ir ryškios blakstienos.

Šių dienų populiariausi:
- Koks tinkamiausias automobilis pagal Zodiaką
- R. Kulvinskytės grožio receptai: Holivudo garbanos ir skaisti oda
- Greitai lūžtantys nagai: problemos, priežastys ir sprendimo būdai
- Kaip numesti svorio nesilaikant griežtų dietų
- Geriausi šeimos čeburekai

Būtent tokį M. Monroe „vizitine kortele“ tapusį įvaizdį šiais metais atgaivina kompanija „Max Factor“.
Beje, ar žinojote, kad būtent šiam kosmetikos gamintojui turėtume būti dėkingi už Marilyn tokią, kokią prisimename? Maxas Factoras savo karjerą pradėjo kurdamas makiažus kino aktoriams. Būtent jis sukūrė visą pasaulį pavergusį Normos Jeane (tikrasis M. Monroe vardas ir pavardė) įvaizdį, kuris tapo popkultūros dalimi. Tai nutiko prieš 80 metų!

XX amžiaus 5 deš. pabaigoje Norma Jeane įžengė į „Max Factor“ studiją būdama tamsiaplaukė, o išėjo virtusi kultinio grožio platinine blondine raudonomis lūpomis ir ryškiomis blakstienomis Marilyn Monroe.
Iš kompanijos „Max Factor“ archyvo

Marilyn dėka liepsnojančios raudonos lūpos, kreminė oda ir ryškiai įrėmintos akys tapo XX amžiaus 5 dešimtmečio grožio etalonu. „Jau beveik 80 metų šis įvaizdis yra vienas populiariausių. Ir joks kitas įvaizdis taip neišryškina moters grožio kaip šis“, – sako kompanijos „Max Factor“ kūrybos vadovė Pat McGrath.

M. Monroe
Vida Press

Norėdama akimirksniu suteikti ypatingo žavesio, ji dažniausiai naudoja raudonus lūpų dažus „Ruby Tuesday“ – jie buvo Marilyn mėgstamiausi ir yra vieni populiariausių. „Tai pati žaviausia raudona spalva, – teigia P. McGrath. – Ją dievina ir vizažistai, ir viso pasaulio moterys.“

Jei M. Monroe įvaizdis patinka ir jums, „Max Factor“ kviečia jungtis prie projekto socialiniuose tinkluose. Jums tereikia atskleisti savo asmenybės žavesį, pasitelkiant makiažo priemones (visiškai nereikia kopijuoti M. Monroe! Būkite savimi ir galbūt ryžkitės tokiems pokyčiams, kaip kadaise Marilyn) ir įkelti asmenukę (selfie) su žyma #GlamJan.

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis