„L‘Occitane“ perkamiausių dovanų TOP 10 + KONKURSO laimėtojai

Nustebinkite savo mylimiausius žmones prabangiais „L‘Occitane“ kvepalų ir kūno priežiūros dovanų rinkiniais, kvapniomis mažomis dovanomis, kurios nepaliks abejingų, o jūs būsite tie, kurie išrinko idealią dovaną.

Prieš šias Kalėdas pristatome perkamiausių „L‘Occitane“ dovanų rinkinių top 10.

1. „Divine“ jauninamoji trilogija 189 € (vietoj 238 €)

Gamintojo nuotr.

Pirmoje vietoje puikuojasi prabangus, išskirtinis rinkinys veido odos priežiūrai „Divine“. Šis rinkinys - tai antrasis jaunystės kvėpavimas, alsuojantis energija, spindinčiu grožiu. Šlamučių veido kremas „Divine“ veikia ne tik ląstelių branduolius, bet ir aktyviai kovoja su visais senėjimo požymiais, oda atrodo gražesnė bei jaunesnė. Naudojant „Divine“ produktus oda išlaiko jaunatvišką išvaizdą, akivaizdžiai sumažėja raukšlės, atkuriamas odos elastingumas, koreguojami veido kontūrai.

2. Magiškas taukmedžių sviesto rinkinys 39 € (vietoj 43 €)

Antroje vietoje savo pozicijas užima taukmedžių sviesto rinkinys su maitinamuoju taukmedžių sviesto rankų kremu. Taukmedžių sviestas – unikalus atstatomųjų ir apsaugomųjų savybių turintis ingredientas. Mūsų taukmedžių sviesto kolekcija yra tiesiog privaloma šaltuoju metų laiku. Puikūs taukmedžių sviesto produktai apsaugo, pamaitina bei minkština jūsų odą.

3. Užburiantis migdolų dovanų rinkinys 49 € (vietoj 60,5 €)

Gamintojo nuotr.

Trečioji vieta dedikuota migdolų serijos rinkiniui. Dovanokite savo mylimiesiems tai, kas geriausia! Turtingi migdolų aliejumi šie kūno puoselėjimo produktai minkština odą, palikdami šilko švelnumo ir lengvumo jausmą, o tuo pačiu suteikia gaivų ir subtilų aromatą. Migdolas yra puikiai žinomas dėl savo švelninamųjų, glotninamųjų savybių. „L‘Occitane“ išgauna išskirtinių tonizuojamųjų savybių turinčius migdolus iš pietų Prancūzijos ir panauduoja juos subtilių bei efektyvių kūno priežiūros produktų kūrimui. Oda tampa glotni ir atgavusi tonusą, atkuriamos kūno linijos. Kiekviena moteris liks sužavėta, gavusi šį puikį kūno priežiūros rinkinį.

4. „L‘Occitane“ perkamiausių produktų rinkinys 89 € (vietoj 113,5 €)

Gamintojo nuotr.

Ketvirtoje vietoje savo pozicijas laiko L‘Occitane perkamiausiu produktų rinkinys, kuriame slepiasi migdolų dušo aliejus, vyšnių žiedų dušo želė, levandų vonios putos, migdolų kūno kremas, taukmedžių sviesto rankų kremas, taukmedžių sviesto kojų kremas ir verbenų tualetinis vanduo. Prabangių aromatų bei tekstūrų L‘Occitane kūno priežiūros produktai puoselėja jūsų odą, ją subtiliai padrėkina, apsaugo, nuramina ir subtiliai pakvėpina.

5. Šlamučių kolekcija „Precious“ 65 € (vietoj 80 €)

Gamintojo nuotr.

Penktoje vietoje atrandame šlamučių kolekcijos rinkinį „Precious“. Šio rinkinio produktai glotnina, stangrina, apsaugo odą, suteikia jaispindesio. Šlamutis – išskirtinio gyvybingumo gėlė: ji niekada nevysta, net nuskinta. Norėdama garantuoti aukščiausią šlamučių kokybę ir patikimumą, L‘Occitane kompanija investavo į labai plataus masto, tvarią organinių šlamučių užsodinimo programą Korsikoje. Šlamučių eteriniame aliejuje gausu aktyviųjų molekulių, kurios leidžia pasiekti puikių grožio rezultatų.

6. Dovanų rinkinys tikriems vyrams 69 € (vietoj 86,5 €)

Gamintojo nuotr.

Šeštoji pozicija skirta vyrams, joje puikuojasi „L‘Occitane“ rinkinys. „L'Occitane“ (vyras iš Ocitanijos) - tai vyriškas aromatas, sukurtas „L'Occitane“ įkūrėjo Olivier Baussan distiliuojant levandų eterinį aliejų ant upės kranto. Rugpjūtį, kai nuimamas levandų derlius ir garinamas eterinis aliejus, aplinka prisipildo nuostabaus levandų aromato. Tualetiniame vandenyje "L'Occitan" naudojamos A.O.C. levandų eterinis aliejus, sumaišytas su pipirų, deginto medžio ir riešuto kvapų natomis. Subtilus, paslaptingas ir šiltas aromatas, turtingas įvairiais kvapų atspalviais, nepaliks abejingų ir suteiks malonių pojūčių.

7. Kibirkščiuojanti verbenų kolekcija 49 € (vietoj 63,5 €)

Gamintojo nuotr.

Septintoje pozicijoje sutinkame labai gaivų, tinkantį tiek vyrams, tiek moterims verbenų dovanų rinkinį. Gaivus, citrusinio aromato verbenų eterinis aliejus atgaivina, subalansuoja bei nuramina jūsų kūną bei mintis. Puikiai tinka dienos pradžiai. Verbena - mažas krūmelis, nusėtas dantytais lapais ir žiedais, savaime auga visame Viduržemio jūros regione. Verbena, dar žinoma kaip „užkerėta“, „raganos“ arba „viską išgydanti“ žolelė, kvepia viliojančiu citrusiniu aromatu. Tai yra stebuklingas ir nuostabus augalas. Romėnai lygino šią žolelę su Venera, tikėdami, kad ji turi galios vėl įžiebti gęstančios meilės ugnį.

8. „Cedrat“ kolekcija vyrams 59 € (vietoj 69 €)

Gamintojo nuotr.

Savo ryškia išvaizda, netaisyklingomis formomis, citronas yra itin vyriškas citrusinis vaisius. Citrono odos šiurkštumas ir storumas simbolizuoja tikrąjį gamtos natūralumą. „L'Occitane“ sujungė paslaptingąjį citroną su citrusinėmis bei medienos natomis ir pristatė naują, intriguojančią, alsuojančią kolekciją – „Cedrat“.

9. Žavinga bijūnų kolekcija 59 € (vietoj 73,5 €)

Gamintojo nuotr.

Devintoje vietoje puikuojasi labai jausmingas, moteriškas ir poetiškas bijūnų dovanų rinkinys. Viduržemio jūros pakrantėje sklando legenda apie nuostabaus grožio nimfą Peonia, kuriai taip meilinosi dievai, kad pavydi deivė pavertė ją gėle su tūkstančiu žiedų – bijūnu. Nuo tada grožio ir moteriškumo simbolis praskaidrina kiekvieną pavasarį akinančiomis spalvomis ir aromatu. Bijūnų produktai apgaubia subtilaus bijūnų aromato ir žalumos gaivumo aura.

10. Subtilus trio „Arlésienne“ 63 € (vietoj 79,5 €)

Gamintojo nuotr.

Arrlésienne moteris – tai trijų gėlių melodija. Ji gracinga ir elegantiška, atskleidžianti subtilų Provanso grožį. Ji laisva ir paslaptinga, unikali, turinti šarmo ir spalvų. Visur, kur tik ji pasisuka, palieka patrauklios, nepasiekiamos moters pėdsaką. L‘Occitane atskleidžia Arlésienne moterį trijų Provanso gėlių puokšte: rožė pabrėžia jos eleganciją, aksominė kvapnioji našlaitė šnabžda jos paslaptingumą, šafranas – atskleidžia ugninį temperamentą.

Gamintojo nuotr.

„L‘Occitane“ salonuose karaliauja išskirtinės dovanos, kurios pradžiugins jūsų artimus žmones, papuoš jūsų šventinius namus bei sukurs šventinę nuotaiką! Mes parinkome dovanas, kuriose karaliauja natūralūs ingredientai iš gamtos: verbena, bijūnai, migdolai, taukmedžių sviestas ir šlamučiai. Pas mus rasite puikių dovanų kiekvienam jūsų ypatingų žmonių sąraše. Išskirtinės dovanų kolekcijos tikrai nepaliks abejingų, o jūs būsite tie, kurie išrinko idealią dovaną!
http://lt.loccitane.com/

*****

KONKURSAS

Užpildykite anketą ir dviems padovanosime verbenų dušo želes.

Laiminguosius skelbsime gruodžio 18. Prizą teks atsiimti redakcijoje Vilniuje.

Laimėtojai

Laura Antanėlytė
Karolina Kėkštienė

Kaip tasiimti prizus, pranešime el. laišku.

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis