Lietuvė - pasaulinė „L‘Oréal Paris“ ambasadorė

Žavioji aktorė Ingeborga Dapkūnaitė - pirmoji lietuvė, tapusi pasauline „L‘Oréal Paris“ grožio ambasadore. „Patikėkite, nereikia būti specialistu, kad pamatytum skirtumą“,- taip Ingeborga atsiliepia apie naujus kremus nuo senėjimo požymių „Age Specialist“.

„L'Oréal Paris“ – nr. 1 odos priežiūros prekės ženklas pasaulyje, jau daugiau nei 30 metų kuriantis odos priežiūros priemones ir ieškantis naujų formulių, kad išpildytų milijonų moterų svajones apie grožį ir nesibaigiančią jaunystę. „Būdami savo srities specialistai, žinome kaip bėgant metams keičiasi moterų odos poreikiai. Todėl „Age Specialist“ kremai yra specialiai sukurti skirtingoms amžiaus grupėms – 45+ ir 55+. Galite rinkis dieninį, naktinį arba paakių kremus su kruopščiai atrinktais ingredientais, atitinkančiais Jūsų odos poreikius“, - naujuosius produktus pristato kosmetikos gamintoja.

„Age Specialist 45+“ dieninis ir naktinis kremai yra papildyti galingu proretinolio A ir peptidų kompleksu. Trejopas poveikis - vos per 4 savaites: mažiau raukšlių, stangresnė oda, veido kontūrai atrodo ryškesni.

„Age Specialist 55+“ dieninis ir naktinis kremai yra papildyti maitinančiu aliejų kompleksu. Pasižymi trejopu poveikiu: oda atrodo pamaitinta ir elastingesnė, sumažėja raukšlių, odos kontūrai atrodo ryškesni. Paakių kremas su adenosinu ir kofeinu mažina raukšles, paakių paburkimą ir šviesina ratilus po akimis. 

Dieniniai, naktiniai kremai (50 ml), paakių (15 ml) siūlomi už ypač patrauklią kainą, apie 7,99 Eur.

Akimirkos iš Ingeborgos Dapkūnaitės fotosesijos:

Norite laimėti „Age Specialist“ kremą, dalyvaukite konkurse!

Užsakymo nr.: PT_68469622

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis