Laura Imbrasienė atskleidė savo gražių plaukų paslaptį

Renginių vedėjai ir verslininkei Laurai Imbrasienei ne viena dailiosios lyties atstovė galėtų pavydėti vešlių, tvirtų, sveikai blizgančių plaukų.

Pasak, L. Imbrasienės, jos gražių plaukų paslaptis – tiesiog užkoduota genuose, tačiau be tinkamos jų priežiūros moteris negalėtų džiaugtis trokštama išvaizda.

„Žinoma, laikui bėgant negali pasikliauti vien gamtos dovanomis: puikiais genais. Juolab, jei plaukai nuolat patiria neigiamą aplinkos poveikį. Tad reikia išmokti tinkamai juos prižiūrėti ir puoselėti“, – sako žinoma moteris. Pašnekovė pasakojo, kad jos linkusius garbanotis ir kiek sausokus plaukus, dažnai tenka stipriai tiesinti, besiruošiant įvairiems renginiams, projektams, fotosesijoms.

„Štai kodėl mano plaukus reikia nuolatos gausiai praturtinti maitinamosiomis priemonėmis. Plaukų drėkinimas ir maitinimas man yra tiesiog būtinas grožio ritualas. Kartkartėmis darausi ivairias procedūras namuose, gausiai pamaitinu plaukus aliejais, naudoju įvairias kaukes“, – pasakojo L. Imbrasienė.

Asmeninio albumo nuotr

Moteris neslepia, kad patogiausia ir saugiausia, pasak jos pačios, vieną iš brangesnių savo turtų patikėti profesionalui. „Juk kiekvienas turi dirbti savo darbą ir sukauptas žinias panaudoti tikslingai. Štai kodėl jau eilę metų pasitikiu savo plaukų meistre Rūta Morozovienė ir atsižvelgiu į jos naudingus patarimus bei siūlomas priemones naudoti namuose“, – neslėpė L. Imbrasienė.

Šaltuoju metų laiku žinoma stilistė Rūta Morozovienė pataria naudoti plaukus maitinčius šampūnus, kaukes, plaukų aliejus ir serumus. Pasak grožio salono „Cut Code“ įkūrėjos, reikėtų nepamiršti ir galvos apdangalų, kurie apsaugo nuo šalčio, vėjo, drėgmės ne tik plaukus, bet ir pačią galvos odą. „Na, ir kas, kad kiek susiriebaluoja plaukai, priglunda prie galvos. Visa tai galima lengvai ištaisyti tinkamų priemonių dėka, tarkim, naudoti plaukus purinančias putas“, – pataria specialistė.

Asmeninio albumo nuotr

Vasarą neretai leidžiame plaukams po trinkimo išdžiūti savaime, šaltuoju periodu neapsieiname be plaukų džiovintuvo. Ar pernelyg dažnas jo naudojimas nekenkia plaukams? „Saugiai naudojant, pasirenkant ne per didelį karštį, džiovinant atitraukus kiek toliau nuo galvos odos, kad neperdžiūtų plaukai, šis aparatas nepridaro ypatingai daug žalos. Tačiau reikėtų nepamiršti prieš džiovinimą panaudoti atitinkamas priemones: apsaugančias plaukus nuo išdžiūvimo bei žalingo aplinkos poveikio“, – siūlo nepamiršti R. Morozovienė.

Tinkamai prižiūrėti plaukus namuose, pasak stilistės, reikėtų tik pasitarus su savo plaukų meistru, kuris žino savo kliento plauko struktūrą ir gali parinkti atitinkamas priemones. „Niekada nenaudokite tokių pačių produktų, kuriuos mėgsta jūsų draugė ar kolegė. Kiekvieno iš mūsų plaukų struktūra yra labai individuali“, – perspėja R.Morozovienė.

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis