„Lancôme“ 80-asis jubiliejus – su garsiosiomis ženklo ambasadorėmis

Garsusis prancūzų kosmetikos prekinis ženklas „Lancôme“ „Casino de Paris“ atšventė savo 80-ąjį gimtadienį.

- Kremliaus mada – nuo Stalino iki Gorbačiovo. Kas itin mėgo importinius apatinius?
- Geros naujienos iš M. Douglaso ir C. Zeta-Jones
- Eksperimentas: kaip aš laikiausi populiariosios sulčių dietos ir kodėl to nebekartosiu
- Grožio problemos, apie kurias gėdijamės kalbėti
- Pyragas su vyšniomis

Įspūdingo renginio metu kiekviena detalė atspindėjo „Lancôme“ skleidžiamą prancūziško grožio idėją. Svečiai skubėjo nusifotografuoti prie siurrealistiškos foto sienelės, kurią puošė milžiniški prekinio ženklo legendinių produktų bei simbolių siluetai, kvapą gniaužė poetiška gyvų rožių arka, kuri pasitarnavo kaip įėjimas į teatrą, o žaisminga paroda, pristatanti „Lancôme“ prekinio ženklo istoriją žavėjo neįprastais sprendimais. Visos renginio detalės leido suprasti, jog „La vie est belle en „Lancôme“ - gyvenimas gražus su „Lancôme“.

Organizatorių nuotr.

Žinoma, jog švęsti „Lancôme“ 80-metį taip pat reiškia ir švęsti moteriškumą kartu su „Lancôme“, o tai būtų neįmanoma be nuostabiųjų prekinio ženklo ambasadorių.

Julia Roberts
Organizatorių nuotr.

Renginyje savo grožiu ir elegancija žibėjo Julia Roberts, Penélope Cruz, Kate Winslet, Lupita Nyong’o, Lily Collins, Alma Jodorowsky ir Daria Werbowy.

Kate Winslet
Organizatorių nuotr.

Be to, šis būrys įžymybių, sveikinančių savo pamiltą prekinį ženklą su jubiliejumi, pirmą kartą scenoje stovėjo kartu. Vakarą vedė ir savo negęstančiu grožiu visus žavėjo taip pat viena iš legendinių „Lancôme“ mūzų Isabella Rossellini.

Isabella Rossellini

Vienas iš daugelio to vakaro siurprizų, paruoštų 1200 svečių, buvo ir pop mega žvaigždės Kylie Minogue privatus koncertas, kuris privertė nuo kėdžių pakilti visus vakaro svečius. Vėliau vakarėlio muzika rūpinosi prancūzų DJ Kiddy Smile, kuri grojo iki pat aušros.

Organizatorių nuotr.

Šventinio vakaro akimirkos:

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis