Krepšininkų mylimosios – vasaros makiažus pristatančioje fotosesijoje

Kaune įsikūrusios makiažo studijos komanda vasarą kviečia pasitikti stilingoms ir susipažinti su makiažo, šukuosenų ir manikiūro tendencijomis.

Specialiai surengtoje fotosesijoje madingiausius vasaros sezono įvaizdžius pristatė grožiui neabejingos krepšininkų mylimosios: šokėja Viktorija Pocienė, dainininkė Ieva Zasimauskaitė – Kiltinavičienė, tarptautinio pripažinimo susilaukusi manekenė Laura Janavičienė ir krepšininko Edgaro Ulanovo mergina, studentė Gabija Morkūnaitė.

Laura Janavičienė
P. Zaborskio nuotr.

Makiažo studijos „Carolina Make-Up“ bendrasavininkė ir vizažistė Sandra Svirčinskaitė atskleidė, kas 2016 metų vasaros makiažo srityje bus ant bangos. Pasak vizažistės, šią vasarą karaliaus natūralus, spindintis, makiažo priemonėmis neperkrautas veidas ir ryškūs, spalvingi akcentai. Kiekviena moteris tikrai gali sau leisti drąsiai eksperimentuoti ryškiais lūpų dažais ar akių šešėliais.

Gabija Morkūnaitė
P. Zaborskio nuotr.

S. Svirčinskaitė ragina moteris nebijoti eksperimentuoti ir su aksesuarais. Priklausomai nuo pasirinktos aprangos eilutės, jie gali būti dideli, ryškūs, masyvus arba priešingai – subtilūs ir neužgožiantys aprangos. Fotosesijoje žinomos krepšininkų mylimosios puošėsi įvairiais „Rasa Accessories“ papuošalai.

Laura Janavičienė
P. Zaborskio nuotr.

Makiažas: natūralus su ryškiais akcentais

Gabija Morkūnaitė
P. Zaborskio nuotr.

„Gaivumas, švytėjimas, skanios lūpos, saulėlydžio ir ryškios spalvos bei akių kontūras – tai žodžiai, kurie apibūdina pagrindines šios vasaros makiažo tendencijas. Siūlome veidą padengti itin plonu makiažo sluoksniu, jo bruožus pabrėžti naudojant skaistalus. Be skaistalų šią vasarą – nei žingsnio! Nebijokime spindinčių makiažo priemonių, nes subtiliai švytintis veidas – šio sezono topas“, – teigia S. Svirčinskaitė.

Viktorija Pocienė
P. Zaborskio nuotr.
Viktorija Pocienė
P. Zaborskio nuotr.

Pasak Lietuvos pramogų pasaulio moterų pamėgtos vizažistės, natūralų vasarišką makiažą vertėtų pagyvinti ryškiais lūpų dažais bei netikėtomis akių šešėlių ar pravedimų spalvomis: „Tiesiai į dešimtuką pataikysite pasirinkusios ryškios, gaivios spalvos lūpų dažus. Prisirpusio raudono obuolio, aviečių, ciklameno, koralų spalvos lūpos – neabejotinai madingiausia šio sezono įvaizdžio dalis. Šiemet galime nevaržyti savęs ir naudoti netikėtas akių šešėlių ar pravedimų spalvas. Ryški geltona, užburianti turkio, smaragdinė žalia, vandenyno mėlynumo – puikus akcentas akims.“

Ieva Zasimauskaitė – Kiltinavičienė
P. Zaborskio nuotr.
Ieva Zasimauskaitė – Kiltinavičienė
P. Zaborskio nuotr.

Nors S. Svirčinskaitė teigia, kad vasara dar niekuomet nebuvo tokia ryški, tačiau vengiančioms ryškių spalvų, ji siūlo išbandyti saulėlydžio spalvų paletę: „Savo kosmetinę vertėtų papildyti rausvais saulėlydžio spalvų atspalviais. Naudodama tokias spalvas atrodysite gaiviai, jaunatviškai. Ypatingai tinka natūraliam, bohemiškam įvaizdžiui sukurti.“

Laura Janavičienė
P. Zaborskio nuotr.

Nagai: švelnios pastelinės spalvos ir tarsi nelakuotų nagų efektas

Vizažo meistrė tikina, kad šią vasarą madinga liks ne tik klasikinė nagų spalva – raudona, bet ir vyraus balta, mėlyna, pilka bei žalia spalvos. „Šią vasarą itin madinga bus natūralūs, sveiki, tarsi nelakuoti, gal nebent padengti bespalviu ar švelniai rožinio atspalvio laku, kurio beveik nematyti, nagai. Jau kelis metus gaivus mėtos atspalvis karaliaus ir šią vasarą, o jam pakeliui – vaiski uogų ir pastelinė rožinė. Norinčioms išsiskirti – balti, mėlyni ir žali atspalviai. Taip pat madinga liks raudona nagų spalva bei elegantiška ir subtili pilka spalva.“

Gabija Morkūnaitė
P. Zaborskio nuotr.

Plaukai: pynimai, kuodeliai, garbanos, kirpčiukai ir plaukų aksesuarai

Ant pasaulio podiumų pristatytos kolekcijos puikiai atspindi posakį, kad gražiausias moters aksesuaras yra jos plaukai. Todėl „Carolina Make-Up“ vadovė S. Svirčinskaitė ragina ne tik puoštis įvairių tekstūrų ir formų pynimais bei garbanomis, rištis balerinos kuodelius, kirptis ne vieną sezoną pamirštus kirpčiukus, bet ir naudoti plaukų aksesuarus.

Ieva Zasimauskaitė – Kiltinavičienė
P. Zaborskio nuotr.
Ieva Zasimauskaitė – Kiltinavičienė
P. Zaborskio nuotr.

„Rankų darbo, smulkmeniški ar masyvūs, puošti perlais, deimantais ar gyvomis gėlėmis plaukų aksesuarai, tiaros, segės, lankeliai – visa tai yra šio sezono topas. Plaukų pynimai lankstūs ir supaprastinti, primenantys bohemišką stilių. Romantiškoms ir elegantiškoms nuotakoms šiemet siūlome rištis balerinos kuodelį, o gatvės mados pirmenybėse – naminis kuodukas. Tvarkingas glamūrines garbanas keičia vėjavaikiškos, paprastos, tarsi netvarkingos bangelės“, - su ateinančios vasaros plaukų tendencijomis supažindino S. Svircinskaitė.

P. Zaborskio nuotr.
Laura Janavičienė
P. Zaborskio nuotr.

Kviečiame pasidairyti po vasarišką nuotraukų galeriją, kurioje išvysite madingiausius šios vasaros įvaizdžius, sukurtus „Carolina Make-up“ Kaune grožio meistrių Marijos Redikaitės, Mildos Butkevičienės, Jolantos Mušauskienės, Guodos Monkevičiūtės, Ernestos Stackevičienės, Viktorijos Novotorovaitės, Veronikos Zaronaitės.

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis