Kovoje su senėjimu ir paraudimais - ekologiška kosmetika

Kad moters veidas spindėtų gaiva ir sveikata.

Norėdama iš kosmetikos priemonių ir greito, ir efektyvaus rezultato, šiuolaikinė moteris rizikuoja pamiršti tai, ko labiausiai reikia odai.

O odai svarbiausiai yra kasdienę dozę drėkinančių ir maitinančių medžiagų, kurios leis ne tik išsaugoti šviežumą, grožį, tačiau ir užkirsti kelią nepalankiam klimato poveikiui, lengviau įveikti aplinkos sukeliamą stresą, bei ilgiau likti švelniai ir elastingai.

Italijos natūralios kosmetikos kompanija „L'Erbolario“ sukūrė specialias linijas, kur šiuolaikinės technologijos persipina su vertingomis tradicijomis. Prieš 40 metų „L'Erbolario“ įkūrė Franco Bergamaschi kartu su biologe žmona Daniela Villa.

L'Erbolario“ kosmetikos priemonių formulės praturtinros itin veikliomis aktyviosiomis medžiagomis, kurios išgautos iš augalų naudojant pažangiausias technologijas. Todėl priemones pripažįsta ir vertinamos natūralią kosmetiką naudoajntys klientai.

* Viena naujesnių – „L'Erbolario Goji“ linija. Dažnai nuopelnai atradus goji uogas tenka legendiniam pirmajam Kinijos imperatoriui Shen Nung, pastebėjusiam, kad geriant vandenį, kuriame yra ir goji uogų, daugėja energijos, o oda tampa gražesnė. Šiuolaikinėje kosmetikoje goji uogos naudojamos dėl didelio antiokasidantų kiekio jose.

* Jautri oda kenčia visada. Vasarą - nuo saulės, baseine - nuo chloro ir druskos, rudenį ir pavasarį vargina staigūs temperatūros pokyčiai. „L'Erbolario“ linija „Delicalma“ skirta būtent jautriai odai. Liniją sudaro trys ekologinės kosmetikos produktai, kurių sudėtyje esantys imbiero, avižų ekstraktai mažina paraudimą, sudirgimą, atsiradusį tiek nuo saulės, tiek nuo vabzdžių įgėlimų.


Tik nuo mūsų pačių priklauso, ar bėgantys metai paliks gilius pėdsakus.

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis